Solidne partije u dresu Gran Kanarije nisu ostale nezapažene. Ili, Luis Kazimiro planira da ponovo dovede Nikolu Radičevića! Kako piše La Opinion de Malaga, Nikola je na meti Unikahe iz Malage.

Kazimiro je na klupi Unikahe nasledio Đoana Plazu i sada razmišlja da dovede igrača kog je trenirao u Sevilji, kog je doveo u toku protekle sezone iz Crvene zvezde u Gran Kanariju, i sada bi mogao i u Unikahu. Kazimiru odgovara kako Radičević igra, Nikola je i u razgovoru za naš sajt jednom napomenuo da voli da igra kod ovog trenera. Tako da je to do sada bila dobitna kombinacija.

Unikaha je kontaktirala igrača, a ističe se da se on uklapa u timsku strukturu koju Unikaha želi da napravi. Timu iz Malage se dopada to što je Radičević igrao i u Evroligi sa Crvenom zvezdom i što može da igra na pozicijama jedan i dva. Za sada nema ponude, ali postoje kontakti i interesovanje Unikahe.

Videćemo da li će Radičević ostati u Gran Kanariji koja će igrati Evroligu sledeće sezone (da li će produžiti ugovor), ili će se ipak odlučiti za Unikahu, dugoročniju opciju i trenera Kazimira. Posle odlaska Nemanje Nedovića, Radičević bi mogao da bude novi Srbin, pored Dragana Milosavljevića, u ekipi Unikahe koja će sledeće sezone igrati Evrokup.
Mozzart Sport, foto: Star sport

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here