U našu redakciju stigla je javna zahvalnica porodice Jaćimović, povodom održanog Memorijalnog turnira u znak sećanja na njihovog sina i brata Aleksandra, koju prenosimo u celosti:

– Ovom prilikom zahvalila bih se u svoje ime i ime svoje porodice svima koji su na bilo koji način doprineli da se turnir održava i postane tradicionalan. Ove godine treći po redu. Posebno bismo se zahvalili treneru Bobanu Ječmeniću i ostalim članovima FK Čačak 94 koji su bili uz nas u najtežim trenucima i inicirali ovaj turnir. Kada je njihova želja bila da život ne prestaje, da se igra dalje i da je naš Alksandar i dalje tu na terenu.

Zahvalili bismo se i pokrovitelju SC “Mladost“ koji je podržao održavanje memorijang turnira u znak sećanja na našeg Aleksandra. Hvala svima koji su prepoznali značaj održavanja turnira, deci učesnicima i njihovim roditeljima koji ih bodre i podržavaju da budu bezbrižni u svojoj igri. Zahvaljujemo se i trenerima, klubovima učesnicima, ali i budućim klubovima koji će verujem u nekim narednim godinama podržati i omasoviti svojim učešćem ovaj događaj.

Na ovim zelenim travnatim terenima prva fudbalska iskustva u igri doživelo je i naše dete. I mi kao roditelji delili smo njegove radosti i uspehe na terenu, ali i poraze u svim kategorijama igračke karijere dok nije postao igrač prvog tima FK Čačak 94.

Kao roditelji poručujemo da zlo zameni dobrotom, plemenitošću, požrtvovanjem, da igrom na sportskim terenima zamenimo mržnju i rivalitet, a negujemo sportsko nadmetanje i dečiju igru. Sve ono što nam je danas potrebno, a negde smo usput izgubili treba da vratimo.

Dobro vaspitanje, živu i dobru reč i bezbrižnu igru ove naše dece. Za svu našu decu ovu i onu koja nisu sada sa nama, neka žive i neka probude u nama samo ono najbolje, navodi se u saopštenju porodice Jaćimović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here