U subotu, 30. juna održano je prvenstvo centralne Srbije za mlađe pionire/ke kao i atletske škole A i B na stadionu Čika Dača u Kragujevcu.

Atletičare “ČAAK”-a i ovoga puta nisu omeli teški vremenski uslovi da ostvare zapažene rezultate na ovom, veoma dobro organizovanom i masovnom takmičenju.

– Ukupno 9 medalja je stiglo u naš grad, nadamo se da će u ovom ritmu nastaviti mladi atletičari “ČAAK” i u letnjoj ligi koja nas očekuje u julu i avgustu, a “putuje” gradovima Srbije, ističu iz atletskog kluba.

Prvo mesto u bacanju vorteksa u kategoriji atletske škole “B” zauzela je Lena Dikić. Prvo mesto na 300 metara u kategoriji atletske škole “B” zauzeo je Vuk Grujić. Prvo mesto u bacanju vorteksa u kategoriji atletske škole “B” zauzeo je Andrej Cvetić. Drugo mesto u kategoriji mlađe pionirke na 300 metara zauzela je Iva Zelenović. Treće mesto u bacanju vorteksa u kategoriji atletske škole “A” zauzela je Jana Janković. Drugo mesto u kategoriji atletske škole “A” u trci na 600 metara zauzela je Đurđa Đokić. Treće mesto u kategoriji mlađi pioniri 50 metara sa preponama zauzeo je Ivica Prelić. Prvo i drugo mesto u kategoriji mlađi pioniri u bacanju vorteksa zauzeli su Marjan Milovanković i Mihailo Luković. Marjan Milovanković 1. mesto i Mihailo Luković 2. mesto.

Treba pohvaliti i učešće ostalih takmičara”ČAAK” – Irina Popović, Marta Jezdimirović, Kristina Đurović, Nađa Jović, Jovica Prelić i Lazar Kuljanin koji su se hrabro borili. a nekima je za malo izmakla medalja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here