Putnici koji su preko agencije “Jazz travel” sinoć krenuli put Grčke, a posle sat vremena se vratili za Čačak, celu noć su proveli u Policijskoj upravi kako bi dali izjave. Pitaju ko će im vratiti novac, kad, kako kažu vlasnik agencije nema.

Turistička inspekcija i inspekcija za privredni kriminal od jutros su u ovoj agenciji i proveravaju da li sve rađeno po zakonu.

Jedan od putnika iz Čačka, koji želeo da ostane anoniman, kaže da je policiji rekao da je oštećen novčano i duševno i da posle neprespavane noći ceo dan traži drugu turističku agenciju kako bih iskoristio odmora koji je već upropašćen.

“Sa parkinga kod Tempa sinoć put Kraljeva i Kragujevca krenula dva autobusa kako bi pokupili puttnike u tim mestima. Bilo je tu još putnika iz Čačka, Užica, Valjeva. Kada smo stigli u Kraljevu turistički vodič nam je rekao da put ne možemo nastaviti, jer nisu ispunjene obaveze prema Grcima”, priča razočarani putnika.

Dodaje da ih je po povratku u Čačak, ispred Policijske uprave sačekao vlasnik agencije zajedno sa advokatom, gde su ostali jutros do 03:30 sati.

Media portal

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here