Saopštenje GrO SNS Čačak:

– Užasne uvrede i pretnje metkom narodnom poslaniku Marku Parezanoviću, rezultat su do sada nezapamćene hajke i kampanje mržnje na političkoj sceni grada od strane Stojana Markovića i njegovog portala Ozonpress. Količina laži i podmetanja prevazilazi sve granice normalnog ponašanja i prelazi u patološku mržnju. Manipulacije i obmane koje pomenuti portal plasira su toliko bedne i bolesne da je nemoguće smisleno odgovarati na njih. Šta reći na pretnje metkom, silovanjem, na vređanje nekoliko dana stare bebe ili dodeljivanjem etiketa ljubavnice devojkama iz naše stranke?

Na sve to Ozonpress objavljuje i lažne izjave članova i funkcionera SNS, koje oni nikada nisu dali, barem ne u takvom obliku i formi u kojoj je Ozonpress objavljivao, najčešće bez dozvole. Te izjave se uvek seku, vade iz koteksta i prenose delimično, kako bi se fingirao naslov i nametnula poruka javnosti kakvu Ozonpress želi, odnosno vrši se klasična manipulacija javnim mnjenjem.

Da li se radi o osveti Stojana Markovića zbog odbijanja čelnika SNS da mu na molbu unaprede suprugu u stranačkoj hijerarhiji ili samo o nedostatku novca, koga je nekada za njega i njegove firme bilo na pretek, na kraju se svodi na isto. Stojan Marković je sramota za novinarsku profesiju, iako je pitanje da li je ispravno čoveka koji je promenio čak 5 stranaka za 10 godina, nazvati novinarom, navodi se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here