Pretnje smrću koje su preko društvenih mreža upućene narodnom poslaniku Marku Parezanoviću prethodnih dana osudila je većina čačanskih političara.

Danas se oglasio i Marko Parezanović.

– Danas mi je Boško Obradović držao slovo o lepom ponašanju. Kaže da sam simbol primitivizma jer sam u privatnoj poruci opsovao pojedinca koji je danima vredjao mene, mog oca i moje prijatelje. Taj pojedinac je bio korektan pa je priznao grešku i izvinio se za uvrede, ali to na Ozonpressu niste mogli da pročitate, kaže Parezanović.

– Boško Obradović je najbahatiji i najbeskrupulozniji političar u Srbiji. Umesto što je meni delio lekcije o lepom ponašanju bilo bi korektnije da se izvinio zbog gesta njegovog odbornika Djordja Šipetića koji je glasače SNS nazvao maloumnicima. Ili da se izvinio za fizičke obračune njegovih odbornika u skupštini grada, ističe poverenik SNS-a u Čačku.

– Ali hajde da to zaboravimo na trenutak, pitam se da li je normalno da o pristojnosti priča stranka čiji odbornici vredjaju ljude na osnovu genetike? Tri odbornice, žene koje mogu majke da mi budu, možda i bake? Ako za Djordja Šipetića možemo da kažemo da je mlad, kako da opravdamo ovako sramotno pisanje žena koje su profesori i koje bi trebako da budu najodgovorniji i najmiroljubiviji deo društva. 70 i kusur godina posle oslobodjenja od fašizma, da u našem Čačku nosioci javnih funkcija pišu ovakve gadosti? Da se pominju DECA u ovakvom kontekstu? Šta nije u redu sa ovim ljudima? Da li je ovo nekome smešno? Hoće li i sada Boško Obradović da priča o mojoj pristojnosti, pita se Parezanović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here