Saopštenje informativne službe GrO SNS Čačak

– Ima nas koji se dobro sećamo da je Aleksandar Radojević godinama sve najgore govorio o portalu Ozonpress i Stojanu Markoviću, pa ih je čak i tužio, jer nije mogao da podnese tekstove koje su o njemu objavljivani. Međutim, danas vidimo da Radojević više nema nikakav problem sa tim portalom, čak se na njemu redovno oglašava i podržava ih u hajci na Srpsku naprednu stranku. Time Radojević očigledno pokazuje da je čovek bez karaktera.

Moguće da još uvek nije preboleo smenu sa mesta poverenika Gradskog odbora SNS Čačak i gubitak poslaničkog mandata, koji nije ničim ni zasluživao. Treba podsetiti javnost da je on napustio Srpsku naprednu stranku tek kada je objavljena poslanička lista i kada je video da nije na njoj.

Radojević je, kako kaže, primetio neprimeren rečnik nekih naprednjaka, ali nije primetio višegodišnje uvrede i pretnje upućene narodnom poslaniku Marku Parezanoviću, koji je pretrpeo najbrutalniju kampanju laži i uvreda, ali nikog nije tužio.

Radojević se oglasio kada je Parezanović odgovorio na samo jednu od mnogobrojnih uvreda i to u privatnoj prepisci, a ne u javnom nastupu. Ali nije primetio one koji bi da “pišaju po grobovima naprednjaka”, da nas vešaju na trgovima. Nije primetio ni kada je vređana beba stara nekoliko dana. Time je Radojević pokazao da nema ni dostojanstva. To je žalosno jer se radi o izuzetnom lekaru i prava je šteta što mu i ljudski kvaliteti nisu takvi.

Jer, da je drugačije, Radojević ne bi ostao upamćen kao najveće razočarenje na političkoj sceni grada, pošto za 4 godine apsolutne vlasti nije uradio ništa, sem što su njegovi kadrovi omogućili da 366 000 evra umesto na računu grada, završe na kontu fantomske firme „Toming konsalting“.

Pored toga, Radojević je poznat i kao jedan od najglasnijih agitatora protiv obavezne vakcinacije, uz Jelenu Karleušu, što je glavom platilo na desetine građana Srbije, koji su umrli tokom nedavne epidemije boginja, navodi se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here