Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Izložba "Fuck Your Standards" Martina Stamenkovića, pored Čačka održana i u Beogradu

post-title


Izložba Fuck Your Standards je održana 22. jula u Beogradu u restoranu „Stepenice”. Izložba je imala za cilj da promoviše lepotu, ljubav i toleranciju.

- Pokušao sam kao mladi umetnik da prikažem lepotu iz svakog ugla, moje mišljenje je da gojazna osoba nije ništa manje lepa od mršavih. Borim se protiv kalupa, protiv standarda i protiv ustaljenosti! Nova je era, značenje ‘lepota’ se menja, tako bi trebalo i sa ljudima! Mi smo jedna nacija, jedna planeta. Treba voleti sebe ovakakav jesi! Jer kada zavoliš sebe ovakvog svi će te voleti i poštovati. Lepota je svuda oko nas samo je treba ugledati i shvatiti! Veoma sam srećan i zadovoljan na odaziv ljudi i shvatanje ljudi. I srećan sam što polako ,ali sigurno pravimo malu turneju po zemlji. – izjavio je Martin Stamenković.

Martin Stamenković je jedan od najuspešnijih mladih fotografa iz Srbije, rođen u Nišu. Svoju ljubav prema fotografiji, ali i svoj veliki talenat za ovu vrstu umetnosti otkrio je slučajno, pre četiri godine, fotografišući krošnju procvetale japanske trešnje. Pre dve godine je proglašen za najboljeg mladog fotografa na svetu.

Podsetimo u februaru Martin je prikazao izložbu u čačanskom Domu kulture.

– Onda sam počeo da upoznajem razne ljude koji su mi ulili dozu energije i hrabrosti da budem onakav kakav jesam, i ubrzo počeo sam da stvaram ono sto sam osetio, a osetio sam potrebu da pomognem, rekao je tada mladi član Foto kino kluba „Čačak“.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar