Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nakaradna politika Dveri – „što gore, to (za njih) bolje“

post-title


Saopštenje Saveta za informisanje GO SNS Čačak

- Svoju nakaradnu i bezumnu politiku – „što gore, to (za njih) bolje“, čačanski ogranak Dveri nastavlja iz dana u dan, nastojeći da na svaki način od Čačka udalji sve koji mu misle dobro i žele da naš grad bude uspešan i prosperitetan. Stiče se utisak da dežurni dušebrižnici, oličeni u jednoj od najekstremnijih političkih organizacija u Srbiji, pokušavaju da po svaku cenu oteraju strane investitore i liše nas više hiljada novih radnih mesta, zatvore ustanovu „Zračak“, satanizuju rukovodstvo i zaposlene u predškolskim ustanovama, prikažu kako u Čačku ništa ne valja, kako vlada „bela kuga“ i opšta bežanija… a sve u cilju da predstave kako je navodno lokalna vlast nesposobna i ništa na radi u interesu građana. Na žalost, u tome imaju obilatu podršku pojedinih medija. S druge strane, dobra je stvar što ih svakodnevni život i događanja redovno demantuju.

Zanimljivo je da kada nemaju nikakav drugi argument, Dveri i njihovi pomagači se sete drveća, koje je posečeno ili će biti u cilju kvalitetnijeg uređenja zelenih površina, a zaborave da pomenu kako će umesto svakog posečenog stabla biti posađeno tri, četiri ili pet novih.

Gotov svakodnevno pozivanje na to kako Čačak napušta veliki broj radno sposobnih građana i kako je sve više nezaposlenih, takođe „ne pije vodu“, jer pri svakom upisnom roku u vrtiće ima sve više zahteva za prijem dece u predškolske ustanove i pored konstantnog povećavanja kapaciteta i uključivanja privatnih obdaništa u mrežu subvencija. Podaci čačanske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje takođe pokazuju da je sve manje lica bez posla u Čačku, a da se iz dana u dan povećava broj zaposlenih. To se lako može videti i po medijima, gde se svakodnevno mogu naći konkursi za prijem u radni odnos i to bez obzira na stranačku pripadnost.

Najnoviji „biser“ Dveri je novi atak na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji dolazi u naš grad da ozvaniči početak gradnje poslovnog objekta nemačkog „Forverka“, gde će posao naći više od 1.000 mladih Čačana. Tim povodom na Gradskom trgu će u sredu i četvrtak biti upriličena i prezentacija buduće fabrike i razgovor sa potencijalno zainteresovanima za rad u njoj. Na žalost Dveri, pri dolasku na razgovor ne treba nositi partijsku knjižicu.

Ova, kao i nekoliko novih stranih i domaćih investicija u najavi, dolaze u Čačak posle više decenija bezuspešnih pokušaja da se domaća privreda pokrene. Najveće zasluge za to pripadaju upravo predsedniku Vučiću i gradonačelniku Milunu Todoroviću. Kritike i optužbe dolaze od strane onih koji uveliko pregovaraju o nekakvoj spasonosnoj koaliciji za Srbiju sa ljudima koji su našu državu doveli na rub bankrota, sve rasprodali, a potom taj novac pokrali i uništili gotovo komplatnu domaću privredu pljačkaškim privatizacijama.

O tome kako ko, koliko uspešno i koliko predano radi u interesu svog naroda, daće glasači na izborima, a sve relevantne ankete govore da niko iz aktuelne opozicije ne može da pređe cenzus, pa se sada udružuju „šut sa rogatima“. Tako Dveri nameravaju da idu u koaliciju i pregovaraju sa onima koji su zemlju zavili u crno, pobornicima održavanja gej parade (protiv koje su Dveri apriori), onima koji smatraju da je Kosovo nezavisna država, levičarima, „žutim“, „crnim“ i „zelenim“… gubeću uz put svoj identitet i pristalice. Ali, to je već njihov problem, navodi se u saopštenju.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar