Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



"U Čačku nemaju šta da traže, za 12 godina nisu uradili kilometar auto-puta"

post-title


Saopštenje Informativne službe povereništva GrO SNS Čačak

- Čitajući nešto što neki zovu "program" Saveza za Srbiju, reinkarnacije zloglasnog DOS-a, možemo doći do zaključka da je to u stvari spisak stvari koje DOS nije uradio za 12 godina svoje kriminalne vlasti. Naknadna "pamet" Đilasa, Jeremića i drugova Srbiji nije potrebna, koliko znaju i umeju, pokazali su.

Jer, Kosovo neće odbraniti oni za čije vreme je postalo "nezavisno", priznato od strane preko 100 država, oni koji su izgubili bitku pred Međunarodnim sudom pravde i koji su pogrom 2004. godine i paljenje srpskih kuća i manastira posmatrali nemo.

Takođe, o slobodi medija ne mogu da pričaju oni koji su, po rečima uvažene Verice Barać, obesmislili postojanje medija u Srbiji. Ne mogu da pričaju ni o valjanosti izbornog procesa, jer su ga oni kreirali.

Tek ne mogu da pričaju o siromaštvu, jer ne znaju šta znači nemati. Znaju za milione evra, jer su to jedine cifre sa kojima barataju. Zemlju su ostavili pred bankrotom, a stotine hiljada građana bez posla, na ulici, bez hleba. Sada se još čude što ih ti građani ne podržavaju.

U Čačku tek nemaju šta da traže, jer za Čačak ništa nisu učinili. Kriminalnim privatizacijama pomogli su samo da i ono malo firmi koje su radile nestanu. Nisu izdradili kilometar auto puta, kroz Čačak su prolazili samo kada idu na more u Crnu Goru. Šalimo se naravno, oni ipak preferiraju Maldive i druge egzotične destinacije.

Sada se ova družina, sastavljena od raznih frakcija Demokratske stranke, vraća na mesto zločina. Misle ako promene naziv partije, da ih građani neće prepoznati. Njih ne brine mnogo gubitak bilo kojih izbora, jer su toliko bogati da ni sami ne znaju koliko imaju. Ali, svaki njihov poraz je pobeda građana Srbije i podsetnik za sva zlodela koja su svom narodu za 12 godina učinili, navodi se u saopštenju.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar