Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Uspešno okončan još jedan tradicionalni Želov turnir

post-title


Prijavio se rekordan broj ekipa, a odigrano je preko dve stotine utakmica!

Na nadaleko poznatom košarkaškom terenu čačanskog Železničara, koji je u akciji “100 terena za jednu igru igru” obnovila kompanija MOZZART, okončan je 31. tradicionalni turnir u basketu “Predrag Prevo Vučićević”.

Podsećanja radi, bilo je to jubilarno 50. obnovljeno košarkaško igralište u režiji MOZZARTA, a čijem svečanom otvaranju su prisustvovali legendarni Dragan Kićanović, Željko Obradović, Dušan Ivković, ali i mnogi drugi.

Prvi put popularni turnir se održao na novoj podlozi što je uticalo da se prijavi veliki broj timova. Vremenske prilike nisu išle na ruku organizatorima, ali se sve uspešno okončalo.

Evo "basketaških" pobednika po kategorijama:

U konkurenciji mlađih pionira trijumfovali su "Blejači" koji su igrali u sastavu: Bugarčić, Despotović, Ćosović i Obradović. Kod pionira pobedila je ekipa "B - Export" u sastavu: Ćurčić, Matović, Trifunović i Drobnjaković.

U finalu kadeta pobedio je tim "Hotel Aveny" za koji su sa puno uspeha igrali Obućina, Obradović, Jelušić i Majstorović.

Tim pod nazivom "Škoda" u konkurenciji juniora bio je bolji od ekipe originalnog imena "Malina 80 dinara". Za pobednike su nastupali Zdravković, Krsmanović, Vučićević i Mićović.

I stigli smo do seniora. Najbolji su bili basketaši koji su igrali za tim "Win Win". Zlatom su se okitili Vasović, Pajević, Panić i Ćirović.

Na kraju direktor KK Železničar Miloš Bohinjac je sumirao utiske upravo okončanog tradicionalnog turnira.

"Imali smo rekordan broj prijavljenih ekipa. Ukupno 64 tima koji su odigrali preko dvestotine basketaških utakmica. Kao i uvek, finalisti su dobili medalje, pehare, školski pribor, a bilo je i novčanih nagrada . Kompanija MOZZART nam je prošle godine renovirala i svečano otvorila igralište koje je sa novom podlogom, tablama, obručima privuklo veliki broj ekipa i posetilaca. Pozdrav svima, do sledećeg ‘Prevovog’ turnira", zahvalio se čuveni Bokelja.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar