Pretraga vesti

Jugović: Dverjani više veruju Vučiću nego Đilasu

post-title


Bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović je u izjavi za portal komentarpress.net rekao da lider Dveri Boško Obradović nije imao podršku većine članova Glavnog odbora pokreta za odluku o stupanju Dveri među osnivače budućeg opozicionog Saveza za Srbiju.

Navodeći da su po statutu Dveri Obradoviću bila potrebna najmanje 62 glasa članova Glavnog odbora za odluku o sklapanju saveza ili koalicija, Jugović je kazao da mu je više izvora iz tog pokreta potvrdilo da je odluku o stupanju u Savez za Srbiju podržalo 58 članova Glavnog odbora, a da deo članova nije došao na jučerašnju sednicu tog tela u Čačku.

"Zvalo me je nekoliko desetina ljudi koji imaju pravo glasa u Dverima i kažu mi da su sve moje kritike poslednjih godina na račun Boška Obradovića bile smislene i da mi se ne može osporiti kada kažem da je Obradović sebičan i da misli samo o sopstvenom interesu", kazao je Jugović.

On je ocenio da su članovi Dveri glasanjem na sednici Glavnog odbora pokreta "pokazali da više veruju Vučiću nego Đilasu".

"Lideri opozicije hoće u politički brak sa tajkunima ali narod to neće dozvoliti", ocenio je Jugović.

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar