Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Novi uspesi najmlađih Čačana

post-title


U subotu, 28. jula u Gornjem Milanovcu održano je drugo kolo letnje mini lige gde su naši mali atletičari “ČAAK” odmerili snage sa vršnjacima iz Gornjeg Milanovca, Kruševca, Ćuprije, Paraćina, Niša, Smederevske Palanke, Šapca, Kraljeva, Valjeva, Zaječara, Bora, Kragujevca, Jagodine, Smedereva i ovaj put uspeli da osvoje ukupno 10 medalja.

Veliki broj roditelja je išao kao podrška i bodrio naše atletičare na putu do novih medalja.

Dunja Mateić i ovoga puta osvaja 1. mesto u dvoboju (trčanje na 60m sa preprekama i skok u dalj) i nastavlja niz zlatnih medalja. Veliki junak, a najmlađi takmičar, Matija Zelenović koji je učestvovao sa dve godine starijim rivalima uspeo je da upiše 2. mesto u dvoboju i osvoji svoju prvu medalju. Lena Dikić i ovoga puta osvaja najsjajniju medalju u disciplini bacanja vorteksa atletskih škola B. Nađa Jović je ovoga puta osvojila 2. mesto u disciplini 200m atletskih škola B.

Dušan Alimpijević i Ognjen Bogićević osvojili su 2. i 3. mesto u disciplini bacanja vorteksa atletskih škola B. Marjan Milovanković je uspeo da zauzme 3. mesto u disciplini trčanje na 300 metara i 1. mesto u disciplini bacanja vorteksa, a njegov klupski drugar Ivica Prelić zauzeo je 2. mesto u disciplini bacanja vorteksa, kategorije mlađih pionira. Iva Zelenović i ovaj put potvrđuje svoj kvalitet osvajanjem zlatne medalje u disciplini 300m u kategoriji mlađih pionirki.

Ovu družinu očekuju novi izazovi već u sledećem kolu letnje mini lige u Smederevskoj Palanci gde će imati priliku da se okite novim medaljama, a do tada će vredno trenirati.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar