Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Parezanović: Đilas i Obradović - tajkun i starleta

post-title


Saopštenje Marka Parezanovića, narodnog poslanika i poverenika GrO SNS Čačak

- Najpoznatija udavača na političkoj sceni Srbije Boško Obradović, pronašla je izgleda novu ljubav. Pre samo 2 i po godine koalicija Dveri-DSS najavljena je kao patriotska opcija koja jedina može da zaštiti interese Srbije. Samo par meseci kasnije koalicija se raspala, a uz veliku medijsku pompu ozvaničena je nova koalicija Obradović-Stamatović kao udarna pesnica srpske desnice. Nisu stigli ni do prvih izbora, a ljubav je već pukla. Opet nekoliko meseci kasnije stiže nova ljubav, Boško i Saša, dosta je bilo rekoše i najaviše dvocifren rezultat na Bg izborima. Izborni slogan sa kojim su nastupili bio je "da ovi odu, a da se oni ne vrate", a sada Obradović ulazi u koaliciji sa onima kojima je poželeo se ne vrate pre samo nekoliko meseci.

Lično smatram da određena hemija između njih postoji. Đilas bogati tajkun sa dobrim vezama u medijima, Obradović politička starleta koja traži novog sponzora za ličnu promociju i cenzus koaliciju. Poznaju se još iz mlađih dana kada je Đilas bio najveći finansijer Dveri o čemu smo govorili još 2012. godine.

Sem pomenutih razloga ZA ovaj brak, teško je pronaći bilo kakvu logiku u promiskuitetnom ponašanju "mladog" Boškića. Na prvom mestu njegove politike je barem deklarativno, pitanje Kosova. Obradović planira da brani Kosovo i Metohiju sa onima u čije vreme je Kosovo proglasilo "nezavisnost" koju je priznalo više od 100 država, sa onima koji su izgubili važnu bitku pred međunarodnim sudom pravde i nisu bili u stanju da srpski narod i crkve zaštite tokom martovskog pogroma 2004. godine. Sa njima će Obradović da brani KiM?

Obradović planira da se sa Đilasom bori za slobodu medija? Sa Đilasom čija je marketinška agencija godinama bila gospodar svake sekunde reklamnog prostora na nacionalnoj televiziji, zbog čega je Verica Barać 2011. godine izjavila da je novinarstvo u Srbiji obesmišljeno?

Ili je Obradović zadovoljan stelt fabrikama i autoputevima koje su Đilas, Jeremić i DS "izgradili" u Čačku dok su bili na vlasti do 2012. godine? Tako se voli Čačak?

Kada pukne i ovaj interesni politički brak, kao što su pukli i svi prethodni, sa kim će onda Boškić u koaliciju? Postoji li neko sa kim već nije bio? - navodi se u saopštenju.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar