Fudbalski klub Slatina 1. i 2. avgusta organizuje 53. tradicionalni memorijalni Ilindanski turnir u Slatini gde se podsetiti svih bivših sportskih radnika i igrača a ujedno proslaviti 65 godina kluba. Turnir otvaraju u sredu od 16 časova Orlovac i Lunjevica, a dva sata kasnije na teren će izaći fudbaleri Slatine i Omladinca iz Zablaća. Drugog dana na programu su mečevi za plasman. U 16 časova je meč za treće mesto, a u 18 časova finale.

– Fudbalski klub Slatina u novu sezonu ulazi sa novom upravom koja je postavila visoke ciljeve. Na čelu kluba su predsednik Miloš Urošević, potpredsednik Radiša Milišić, sportski direktor Aleksandar Radulović, istakao je Dragan Štavljanin odbornik u Skupštini grada, koji će biti savetnik predsednika Slatine.

Dragan Štavljanin

– Jedan od ciljeva u narednoj sezoni biće pokušaj da animiramo mlade sa seoskog područja da se bave sportom i priključe našem klubu. Zahvalio bih se svim prijateljima kluba koji su pomogli u formiranju novog tima, kao i Fudbalskom savezu grada Čačka koji pomaže ne samo naš turnir, već i ostale turnire u našem gradu, rekao je Štavljanin.

– Pozivam sve ljubitelje fudbala da naredna dva dana dodju u Slatinu i uživaju u dobrom fudbalu i promociji novog tima Slatine, dodao je popularni Beko.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here