Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Planirano isključenje vode zbog radova u Lominoj ulici

post-title


Zbog izvođenja neodložnih radova na delu kanalizacione mreže u Lominoj ulici u Gornjem Milanovcu, u petak 3. avgusta, od 10 časova ujutru do kasnih večernjih sati, doći će do prekida u snabdevanju vodom u sledećim gradskim ulicama:

- u Takovskoj ulici - na delu Kursuline ulice (od Takovske do kraja Kursuline) - na delu Drinčićeve ulice (od Takovske do kraja Drinčićeve) - u Balkanskoj ulici - u Ul. braće Popovića - u Ul. braće Draževića - u Ul. Pere Jevtovića - u Gružanskoj ulici - na delu Njegoševe ulice ( od Lomine ulice do stambenih zgrada na Ivicama) - u Česmenskoj ulici - u Ul. Prote Vitomirovića - u Hajduk Veljkovoj ulici - na delu Rajićeve ulice (od raskrsnice sa ul. Kneza Aleksandra do kraja ulice) - u Lominoj ulici - u Ul. Kneza Aleksandra (od početka ulice do Zavoda za zapošljavanje)

Snabdevanje stanovništva vodom za piće i vodom za druge osnovne potrebe vršiće se cisternom koja će kružiti ulicama u kojima će doći do prekida u snabdevanju vodom.

- Podsećamo javnost, da će se sa radovima krenuti u petak 3. avgusta u 06 časova i da će trajati do kasnih večernjih časova. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj u Lominoj ulici će biti preusmeren na okolne ulice. Molimo sve građane da pre početka radova uklone parkirana vozila sa trotoara i delova Lomine ulice od broja 9 do raskrsnice sa ulicom Kneza Aleksandra. Hvala na razumevanju! - kažu u Javno komunalnom preduzeću Gornji Milanovac.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar