Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarni tiket u podne: Marko Drobnjak tipuje za povređenu Jelisavetu Stanojević

post-title


Golman slovačke Podbrezove veruje da će Zrenjaninci iznenaditi Golubove u Subotici.

Marko je plemenito tipovanje započeo utakmicom iz poljske lige, KRAKOVIJA – ARKA. Nakon dva kola šampionata Poljske domaći imaju dva poraza i zbog očajne gol razlike su na poslednjoj poziciji. Gosti su nešto bolji, upisali su bod. Tokom pripremnog perioda Krakovija je ostvarila dve pobede, ali i poraz od Dinama. Međusobni skor je blago na strani gostujućeg sastava, 5:7:8. Arka je sa 2:0 dobila poslednji okršaj sa današnjim rivalom.

"Na početku pokušaću sa duplom šansom, jedan, iks".

Iz Poljske smo prešli u Češku, DUKLA – BOHEMIJANS. Istorija kaže 5:4:8 u korist gostujuće ekipe. Tim iz Praga ima dva startna poraza. Bohemijans je upisao jedan trijumf i tri boda. Dukla je nanizala dva poraza u prijateljskim duelima, ali i toliko u prvenstvu. Poslednji je bio ubedljiv, 5:2. Pribram je slavio nad Bohemijansom sa 4:2.

"Ako posmatramo poslednje rezultate dve ekipe najbolje je da se okušam sa brojem golova, tri plus".

U Drugoj ligi Francuske danas je ostalo da odmere snage ŠATERU i LORIJAN. Gosti su nanizali četiri trijumfa nad rivalom kome je pripao poslednji okršaj, 3:1. Međusobni skor glasi 4:1:6. U prvom kolu oba kluba su odigrala nerešeno i to bez pogodaka. Šatoru nije poražen u poslednjih pet odigranih utakmica. Lorijan ima dva neuspeha.

"Ponovo pokušavam sa brojem golova, sad od nula do dva".

Naredni par dobrotvornog tiketa je SPARTAK SUBOTICA – PROLETER. Pred nama je utakmica trećeg kola Superlige Srbije u fudbalu. Nakon dva odigrana kola, oba tima imaju polovičan učinak. Svoj prethodni susret Subotičani su odigrali u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Njihov rival bila je ekipa Sparte iz Praga. Uprkos porazu na tom meču, Spartak se plasirao u narednu rundu kvalifikacija zahvaljujući sjajnoj prvoj utakmici u kojoj su trijumfovali sa 2:0. Sa druge strane, novajlija u ovogodišnjem šampionatu je u prošlom kolu skinuo skalp Voždovcu na domaćem terenu pobedom od 2:1. Možda će i sada gosti, ohrabreni pobedom nad Voždovčanima, uspeti da „iščupaju“ neki bod s obzirom da su domaći premoreni zbog evropskih obaveza. Takvu percepciju ima i Mozzartov humanitarni kladilac.

"Sve me navodi da odigram duplu šansu X2".

Poslednji meč za koji se današnji gost opredelio je DINAMO DREZDEN – DUIZBURG. U pitanju je utakmica prvog kola nemačke Cvajte. Oba tima su pred debi u prvenstvu odigrala nekoliko kontrolnih utakmica u kojima se tražila adekvatna postava i podizala forma. Videćemo kako će se i jedni i drugi snaći na startu takmičenja. U sezoni koja je iza nas, njihov međusobni skor je 1:1. Na današnjem susretu, kladionica daje prednost timu iz Drezdena. Ostaje da se vidi da li će tu ulogu favorita domaći i opravdati. Plemeniti kladilac se odlučio za nešto sigurniju varijantu.

"Smatram da su domaći favoriti u današnjem okršaju, međutim, biću oprezan pa igram siguricu, uz golove 1X&2+",kaže Drobnjak čiji potencijalni dobitak iznosi 173.300 dinara.

Marko već drugu sezonu brani za slovački klub Podbrezova. Veoma rano je počeo da uči golmanske veštine, sa nepunih osam godina. Takođe, već kao omladinac je priključen prvom timu čačanskog Borca. Iskustvo je sticao u Poletu iz Ljubića, i kragujevačkom Radničkom…

Svojevremeno je bio član reprezentacija Srbije do devetnaest odnosno dvadeset godina i to kod Veljka Paunovića. Kroz učešće u humanitarnom tiketu podržao je društveno odgovorno poslovanje kompanije MOZZART, a za Mozzart Sport je raportirao iz Slovačke.

"U Podbrezovi mi je odlično. Imamo maksimalne uslove za rad i napredak. Iz Srbije bih izdvojio period karijere koji se odnosi na Polet. Podržavam sve humanitarne akcije vaše kompanije i voleo bih da listić ‘prođe’ i tako uz pomoć Mozzarta pomognem Jelisaveti Stanojević koja je doživela teške povrede u saobraćanoj nesreći".



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar