Prvo noćno kupanje u ovoj sezoni je obeležila velika poseta na gradskom bazenu u Čačku. Veliki broj naših sugrađana je iskoristilo izuzetno toplo avgustovsko veče da uživa u čarima kupanja. Zahvaljujući angažovanju svih službi Sportskog centra Mladost, prvo noćno kupanje je uprkos ogromnoj poseti prošlo bez ikakvih problema.

“Mi smo u planu ove kupališne sezone imali noćno kupanje, ali vremenske prilike to nisu dozvoljavale. Prvu priliku smo maksimalno iskoristili i mi i naši posetioci. Impozantan broj posetilaca u večernjim časovima je samo na pravi način dopunio dnevnu sliku sa bazena, koja je aktuelna poslednjih dana. Očigledno je da smo svi dugo čekali pravo leto, ali se to čekanje isplatilo. Planiramo i da u petak i subotu organizujemo noćno kupanje od 20 do 22 časa, odnosno toga dana kapije bazena biće otvorene od 8:30 do 22 časa. Poslednjih dana smo svedoci da ogroman broj posetilaca koristi naše sadržaje na bazenima, a ja koristim priliku da im se zahvalim na poverenju, ali pre svega jednom korektnom ponašanju i poštovanju kućnog reda na kupalištu“ – ne skriva zadovoljstvo direktor SC Mladost Miloš Stevanić.

Podsećamo da je počela sa radom i gradska plaža čije je radno vreme od 11 do 20 časova. Što se bazena tiče oni će svoje kapije i narednih dana otvarati od 8,30, a cena karte je 150 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here