Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarni tiket u podne: Nikola Petrić tipuje za pomoć maloletnom Marku Obreniću i njegovom ocu Draganu

post-title


Svaki dan, ista pravila! MOZZART je već raspisao 793. „Humanitarnih tiketa u podne“, što nas od ovog časa dovodi na 794. stranicu tipovanja u kojoj nam sportskim srcem pomaže golman Nikola Petrić. Njegov pik pao je na čak šest veoma zanimljivih parova. Očekivani koeficijent je 25,50, a Nikola je odlučio:“Potencijalni dobitak ću uputiti kao pomoć malom Marku Obreniću. Zaslužio je bolji život, baš kao i njegov samohrani otac Dragan“...

Tako kaže Čačanin koji nije zaboravio na svoje sugrađane za koje tipuje ovoga podneva sa pozicije golmana Bromapokjarne. U Švedsku je stigao iz Mladosti iz Lučana, a pre toga branio je i boje Čukaričkog, kao i Borca koji ga je i promovisao u profesionalne fudbalske vode. Kako je stasavao, dobro se zna u fudbalskim krugovima, a da je zablistao govore izlasci na teren u dresu sa državnim grbom. Naime Nikola se dokazao kao Orlić, a kako će odbraniti svoja tipovanja, videćemo u narednim redovima.

Prvi meč na Petrićevom meniju, dolazi nam sa susreta HARTS – SELTIK. Kladilački barometar za ovaj par u prošlosti je četiri puta uzastopno ispisao 4+ ishode. GG igra nije omanula dva puta u toku ove kalendarske godine, uz napomenu da je oba susreta dobio Seltik. Pošto je ovo tek drugo kolo u Škotskoj, a s obzirom da su oba tima s uspehom, i velikim brojem golova u prvim mečevima sa Hamiltonom, odnosno Livingstonom započeli prvenstvo, nije teško izvući valjan kladilački zaključak. “Dvojka na Seltik, pa da krenemo dalje”…

To dalje vodi nas u Premijer ligu, odnosno na susret HADERSFILD – ČELSI. Prvo je kolo, a budući da se Čelsi opasno zagrevao na Internacionalnom kupu šampiona, jasno je da će gosti biti ambiciozni, iako nisu dobro prošli s Arsenalom, od koga su poraženi na penale. Hadersfild je vezao tri 3+ pripremne pobede ali teško da je dorastao Čelsiju. “Baš tako, teško je da će start prvenstva Čelsi bilo kom prepustiti. Zato, ništa drugo do MOZZART dvojka”.

Ostrvo napuštamo, pa preko Lamanša slećemo na meč NANT – MONAKO. Nant u prošlosti nije imao valjan kluč za odbranu od napadačkih efektiva aktuelnog vicešampiona Francuske. Upravo Monako je nedavno u finalu državnog Super kupa poražen od šampionskog PSŽ-a. Bilo je neugodno, bilo je 4:0 na štetu večeras gostujućeg tma koji će protiv Nanta pokušati da povrati dah od masivnog poraza. Prvo kolo šampionata deluje im kao izvanredna prilika za to. “Sve vuče na goleadu, pa neka bude 3+”, kladilački je zaključak našeg gosta.

Na utakmici smo AJAKS – HERAKLES. Ajaks je prvu kvalifikacionu utakmicu za Ligu šampiona sa Standadom okončao sa 2:2. Start holandskog prvenstva zbog toga ne može da čeka, iako bi domaćima predah dobro došao, budući da na pripremnim utakmicama nisu igarli sjajno. Svakako, u Evropi su dva puta bili bolji od Šturma, dok Herakles ima dva poraza na ukupno pet minulih pripremnih utakmica. Naravno, gosti bi na papiru trebali da su ipak slabiji sastav. “Jesu slabiji su, i zato sam uveren da će doći 1-1&4+“!

Tursko prvenstvo zove nas na utakmicu FENERBAHČE – BURSA. Fener je u maju Bursu savladao sa 2:1, što je makar po broju pogodaka na susretu presedan na ovom paru, buduće da je do tog momenta redovna pojava bilo 0-2 tipovanje. Treba znati i da je Fener izgubio prvi kvalifikacioni susret za Ligu šampiona protiv Benfike sa 1:0.

„Fenerov kec, razume se za još jedan po meni vrlo izgledan par koji bi trebalo da prođe“.

I na kraju, tiket zaključujemo u Primeiri, na utakmici PORTO - ŠAVES. Šaves po svemu sudeći nema nikakve šanse protiv šampiona. Porto se uzgred budi rečeno jako, i zaista temeljno pojačao u defanzivi, što navodi na razmišljanje o čudu koje bi Šavesu bilo potrebno da probije njihove redove. Uzgred, Porto je poslednji put u februaru na strani savladao Šaves sa 0:4. Kvalitet je presudio, verovatno da će se i sada pevati slična pesma. „Šaves ne može da postigne gol... Dakle sigurna pobeda Porta, za MOZZART kvotu 1,72“.

Tako je tipovao naš današnji gost za svoje zemljake, a na nama je da sačekamo, i da proverimo s fudbalom na delu kako se snašao. Bićemo svi zadovoljni ukoliko se i ovaj tiket, nakon do sada overenih 130 upiše u anale MOZZART rubrike na osnovu koje smo do ovog moementa donirali 7.673.960,00 dinara.

Tako je to kod nas iz dana u dan, što nas navodi na put svakodnevne kladilačke, ali i humanitarne akcije koju sprovodimo na frontovima “Humanitarnog tiketa u podne”, ali i kroz zasebne poduhvate koje poznajete pod nazivima “Novi dresovi za nove šampione”, i “100 terena za jednu igru”.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar