Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarni tiket u podne: Goran Broćić tipuje za NURDOR

post-title


Ne pada nam na pamet danas da promovišemo tipove Gorana Broćića. Ko će to bolje od njega samog učiniti, budući da naš današnji gost već više od devet godina uspešno kormilari marketingom Crvene zvezde. Njegovih su pet parova, želja da tipuje za dobro nam znani NURDOR i MOZZARTOVA plemenita htenja, podstaknuta su stalnim kompanijskim ulogom od 10.000 dinara.

Pa da krenemo, verujemo u vaše fudbalsko oko koje se ustremilo na potencijalni dobitak od 43.400 dinara...

Naravno, što zbog termina, a što zbog aktuelnosti, naš gost za svoj prvi par bira susret Premijer lige LIVERPUL – VEST HEM. Znamo kako je Liverpul delovao na pripremnim mečevima. Legli su mu Torino i Napoli, a razočarenja nije bilo ni na Međunarodnom kupu šampiona, budući da su posle poraza od Dortmunda, došla slavlja u utakmicama protiv mančesterskih velikana. Vest Hem je neporažen na minulih pet pripremnih mečeva, a treba znati da je Liverpul slavio na prethodna tri zajednička meča, te da je na ovom paru četiri puta uzastopno došla 4+ igra. „Jedinica, za početak“, poruka je direktora marketinga Crvene zvezde.

Sledi utakmica RAPID BEČ – VOLFZBERGER. Domaći u prva dva kola imaju pobedu i remi, dok je Volfzberger starovao porazom, a zatim minimalcem savladao Austriju iz Beča. Poslednji susret ovih ekipa iz maja okončan je bez pobednika, ali i bez postignutih golova. U martu je slavio Rapid, i to sa 6+ ishodom. Uz to, pobede današnjeg domaćina na mečevima ovoga para u prošlosti su bile poprilično izvesna konstanta. „Igram još jednu jedinicu“, poručio je Broćić.

Bavimo se i utakmicom CRVENA ZVEZDA – SPARTAK. Golubovi su posle početnog uspeha protiv praške Sparte nanizali četiri poraza. Dva su im naneta u Superligi Srbije, i to pobedama Bačke i Proletera sa masivnih 4:0. Nakon toga Brondbi je Spartak na travi Marakane savladao sa 2:0. Zvezda je veliki favorit. Beograđani su protiv Trnave odigrali 1:1. Što se tiče Spartaka, Zvezda je subotički sastav poslednji put u maju savladala sa 4.0. „Zaključak je Zvezda, Zvezda, uvek i samo Zvezda! Naš tim će pobediti“, reče Broćić.

Idemo na utakmicu AJNTRAHT FRANKFURT – BAJERN. Bavarci su veliki favoriti. Poslednji prijateljski susret sa Mančester junajtedom, rešili su u svoju korist, ali su pre toga na Međunarodnom kupu šampiona izgubili mečeve od Juventusa i Mančester Sitija. Ajntraht je izgubio poslednja dva prijateljska susreta od SPAL-a i Empolija, a treba se setiti da je upravo ovaj tim poslednji put u finalu Kupa Nemačke savladao Bajern sa 3:1. Minula dva meča ovih timova donela su zaokružene GG4+ tipove. „Ne igram na golove, već se držim ishoda. Bajern ne bi trebalo da omane ovoga puta“.

I na kraju, meč turskog prvenstva BEŠIKTAŠ – AKHISAR. Bešiktaš je poslednji put u aprilu savladao Akhisar sa 3:0. Ova ekipa, samo je sporadično uspevala da odigra nerešeno sa večerašnjim domaćinom koji neće lako dozvoliti da mu bilo ko na otvaranju prvenstva poremeti aspiracije. Ovde na stranu treba staviti pobedu Akhisara u finalu Superkupa Turske, koja je izvojevana na penale protiv Galatasaraja. „O jedinici ne razmišljam, nju igram na tiketu! Pomozimo i ovim parom NURDOR“, zaključak je Gorana Broćića.

I to je to, makar što se tiče plemenitog listića našeg današnjeg gosta. Nadamo se da će mu se posrećiti, jer nam je želja da dobitnim listićima širimo pozitivne vibracije, baš kao što to činimo svih ovih godina. Ne zaboravite, uvek smo tu uz vas. Ukoliko vas do sada već nismo posetili, nadajte nam se i u vašem kraju, jer nas iz dana u dan vode akcije „100 terena za jednu igru“, i „Novi dresovi za nove šampione“.

Za kraj, ostaje nam da vas posavetujemo da pratite „Humanitarni tiket u podne“. Tipovi naše rubrike prošli su već 130 puta. Obradovali smo mnoge, tako da su svi razlozi ispunjeni da nastavimo dalje. Igrajmo zajedno!



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar