Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Trener Borca pred Inđiju: Niko se u Čačku ne sme naigrati fudbala

post-title


Najmlađim Zebrama u istoriji kluba poveren je najteži PLS zadatak...

Večeras ćemo videti kako izgleda kada najmlađi sastav u istoriji čačanskog kluba ponese najteže breme. Tačno u 20 časova na pleća Zebrama Vladimira Stanisavljevića pada zadatak prvog udarca u borbi za visok plasman u Prvoj ligi Srbije. Inđija je na meniju, a šta očekivati od ove utakmice, najumesnije je da nam kaže šef struke Borca.

„Inđija ima dobar sastav. To što su neporaženi u poslednja četiri kola prošlogodišnjeg PLS-a, govori puno o njima, a ništa o nama. Mi moramo, naravno svesni činjenice da smo totalno podmlađeni, a da nosimo epitet bivšeg superligaškog tima i da navalimo. Kako god vam to zvučalo, na nama je da ne dozvolimo da se bilo ko naigra fudbala u Čačku“, kaže za MOZZART Sport, Vladimir Stanisavljević.

Podsetili smo trenera Borca da je Inđija prošlu PLS sezonu završila na petom mestu na tabeli, te da je ovaj tim u poslednjem kolu odigrao egal partiju sa Proleterom iz Novog Sada.

„Da znam, nanizali su oni tada par nerešenih utakmica, što je zaključeno u meču sa sadašnjim članom Superlige Srbije. Ja lično na te rezultate ne smatram da imamo pravo da odgovaramo defetistički. Igramo u Čačku, a kada se igra na našem terenu sve je jasno. Ne smemo da molimo nikoga, ali da tražimo, to moramo. Ovaj grad mora da podrži ove momke. To tražimo od Čačka. Momci igraju za ceo grad, oni su njegova deca i neka se to zna“, kaže poprilično naoštreno Stanisavljević.

Koga planirate da izvedete na teren?

„Sasvim logično pitanje. Mišić će svakako biti na golu, a o formaciji ću odlučiti neposredno pred utakmicu. Takvu praksu planiram da sprovodimo ubuduće. Mi moramo da imamo više taktičkih varijanti kao odgovor na sve postavke rivala. Naravno, kako se tim bude uigravao, a ovi momci dolazili na svoje verovatno će biti lakše. Večeras računam na Čačane! Ako vole, a znam da vole svoj klub neka dođu i podrže svoju mladost. Čekaće ih 11 momaka, a među njima svakako već pomenuti Mišić, Sekulić, Filipović Urošević i Janjušević, poručio je Vladimir Stanisavljević, uoči poslednjeg zakazanog meča prvog kola PLS-a koji se igra na terenu Gradskog stadiona kraj Morave.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar