Posle Radovana Đokovića, u košarkaški hram kraj Morave nedavno je stigao još jedan igrač na poziciji beka. Reč je o Nikoli Kočoviću, mladom i talentovanom igraču iz Čačka, koji je košarkašku karijeru započeo u ekipi Mladosti. Takođe, nosio je dres Metalca, Spartaka, Mladosti iz Zemuna, a u minuloj sezoni je igrao za Mladost iz Mrkonjić Grada u BIH. Nikola Kočović ističe da je ugovor sa Borcem potpisan na obostrano zadovoljstvo.

“Nakon jedne nedelje zajedničkih priprema sa igračima Borca odlučio sam da potpišem ugovor sa klubom iz mog rodnog grada. Smatram da je saradnja sklopljena na obostrano zadovoljstvo. Što se dosadašneg dela priprema tiče, uslovi za rad su fenomenalni, dobro treniramo i verujem da ćemo do početka sezone uspeti da se dobro pripremimo za izazove koji nas očekuju”, reči su igrača Borca.

foto: V. Duba

Novi bek Borca smatra da će baš u rodnom gradu uspeti da na najbolji način pokaže košarkaško znanje koje poseduje.

“Srećan sam što ću nakon nekoliko godina lutanja ponovo nastupati u gradu u kom sam rođen i gde sam načinio prve košarkaške korake. Konačno imam priliku da se skrasim na jednom mestu jer je imam višegodišnji ugovor, tako da ću moći da pokažem šta znam. Borac je pravi tim za mene, jer je reč o jednom od najstabilnijih klubova u zemlji”, dodao je Kočović.

Direktor Marko Ivanović nije krio zadovoljstvo što klub nastavlja da sklapa višegodišnje ugovore sa igračima.

“Nikola Kočović je dete iz Čačka. Pre nekoliko godina igrao je u Razvojnoj ligi za Borac. Veoma sam zadovoljan i srećan što je stavio sportske motive ispred svih ostalih. Saradnja je zaključena na tri godine, jer želimo da nastavimo trend sklapanja višegodišnjih ugovora. U dogovoru sa trenerom Arsićem Nikola je došao da trenira sa nama već na početku priprema. Verujem da će se u dresu Borca afirmisati na pravi način”, jasan je Ivanović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here