Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



PAREZANOVIĆ: Đilas i Obradović žele nasilan dolazak na vlast, Vučiću nisu ni do kolena

post-title


Izjava Boška Obradovića u kojoj poziva na hapšenje predsednika Srbije najbolje govori o frustacijama večitih gubitnika i samozvanih lidera koji su veliki i važni, ali samo u njihovim glavama. U realnosti Vučiću nisu ni do kolena i njihov životni san je da postanu Vučić, da imaju ogromno poverenje gradjana i da budu uvaženi u celom svetu, navodi se u saopšštenju Marka Parezanovića, narodnog poslanika i poverenika GrO SNS Čačak.

Takvi ispadi i pretnje opozicije, svakako spadaju u devijantno ponašanje, odnosno postojanje odredjenih prirodnih psihofizičkih devijacija uz odsustvo normalnosti i elementarne odgovornosti. Zna Obradović da 2 miliona gradjana Srbije koji glasaju za Vučića ne bi mirno posmatrali državni udar i nasilne promene vlasti, ali njemu je bezbednost i sigurnost zemlje manje važna od životne potrebe da se dokopa fotelje. On i njemu slični bestidnici iz žutog preduzeća, ujedinjeni jer pojedinacno ne mogu da dodju do "pola cenzusa", slobodno mogu da zaborave na ove fiks ideje jer Srbija neće biti zemlja haosa i medjusobnih gradjanskih sukoba.

Opozicija u Srbiji je potpuno svesna svoje nemoći i odsustva bilo kakvog autoriteta medju gradjanima. Gradjani Srbije jednostavno ne žele Jeremića, Djilasa, Obradovića, Jankovića i Demokratsku stranku. Gradjani to jasno polazuju na baš svakim izborima. Medjutim niko od pomenutih političara nema obraza da prihvati volju gradjana. Opozicija je uspostavila jedan princip po kome ona nikad ne može da izgubi, jer i kad dožive fijasko za to nikad nisu krivi oni, već država, Vučić ili sami gradjani koji ne razumeju njihove ideje. Kada stvari postavite na takav način, uvek ste u pravu i ne postoji šansa da pogrešite.

Svesni da nemaju nikakvu šansu lideri opozicije nadu vide jedino u nasilnoj promeni vlasti, nekoj novoj revoluciji posle koje bi nakaradno ujedinjeni, ponovo nastavili da se mrze izmedju sebe, što je bio slučaj sve dok ih muka nije sastavila kao rogove u vreći.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar