Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Treće kolo letnje lige ASCS u znaku Dunje Matejić

post-title


U subotu,  11. avgusta,  u Smederevskoj Palanci održano je treće kolo letnje lige ASCS, sa najvećim brojem učesnika do sada i daleko boljim rezultatima u odnosu na prethodna dva kola. To je bio veći izazov za takmičare "ČAAK" - a pa je u Čačak doneto 11 medalja, što je najuspešniji nastup do sada.

Pobedama u kategoriji Atletske škole "C" (2011/12) za devojčice u skoku u dalj i kombinovanom trčanju 30 metara sprint + 30 metara preko prepona, Dunja Matejić je ostvarila pobedu i u sveukupnom plasmanu.

U kategoriji Atletskih škola "B" (2009/10) u bacanju vorteksa za dečake dominirao je Andrej Cvetić. Isti uspeh u kategoriji Atletske škole "A" (2007/08) za devojčice, u disciplini 600 metara, postigla je i Đurđa Đokić.

Ubedljivu pobedu u trci na 200 metara za devojčice kod Atletskih škola "B" ostvarila je Nađa Jović. U istoj kategoriji u disciplini 300 metara kod dečaka pobedio je Vuk Grujić.

U trci mlađih pionirki (2005/06) na 300 metara, Iva Zelenović je osvojila 2. mesto, dok je u istoj kategoriji u skoku u dalj osvojila 3. mesto.

U bacanju vorteksa kod Atletskih škola "A" drugo mesto je osvojila Irina Popović.  U istoj disciplini kod Atletskih škola "B" takođe 2. mesto osvojila je Lena Dikić. U bacanju vorteksa svoj veliki talenat je potvrdio mlađi pionir Marjan Milovanković.

Ono što će sigurno ostati u prijatnoj uspomeni svima koji su bili na ovom takmičenju sigurno je trka štafeta na 4 x 50 metara. U uzbudljivoj i izjednačenoj završnici AK "ČAAK" je osvojio 2. mesto (štafeta mora biti sastavljena od svih uzrasnih kategorija).



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar