Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Pred članovima Veća sutra izveštaj o poplavama

post-title


Na sednici Gradskog veća, koja je zakazana za sutra, biće razmatran predlog plana detaljne regulacije na potesu kamenoloma "Sušica" - Zdravljak, kao i generalne regulacije "Atenica - Kulinovci".

Razmatrani će biti izveštaji o realizaciji programa poslovanja javno komunalnih preduzeća Gradsko zelenilo, za grejanje "Čačak", Vodovod, Moravac, Komunalac, Parking servis i Gradac.

Pred članovima Veća naći će se rešenje o pribavljanju u javnu svojinu, izgradnjom vodovodne mreže u Mrčajevcima, Bečnju i Donjoj Gorevnici, a očekuje se da bude donet pravilnik o finansijskoj podršci deci poginulih roditelja u oružanim akcijama od 1991. do 1999. godine.

Na sednici bi trebalo da bude doneto rešenje o visini mesečnog iznosa naknade troškova boravka deteta u Predškolskoj ustanovi čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice, zatim rešenje o odobravanju godišnjih programa za zadovoljavanje potreba i interesa građana u oblasti sporta za 2018. godinu, kao i rešenje o dodeli sredstava za izgradnju, održavanje i opremanje sportskih objekata.

Članovi Veća razmatraće i izveštaj o pričinjenim štetama na poljoprivrednim kulturama, stoci, živini i imovini usled poplava.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar