KRISTOFERE ROBINE, GDE SI? (Christopher Robin, USA, 2018, 104 min)

U novom filmu koji nam dolazi iz studija Dizni pratimo životnu priču Kristofera Robina, sada kao odraslog čoveka i starih, omiljenih likova – Vinija Pua i njegove družine. Kristofer Robin je odrastao, ima svoju porodicu i svoj posao, ali životne obaveze udaljavaju ga od snova i bezbrižnosti života. U trenutku kada pomisli da nema izlaza iz kolotečine, ponovo se sreće sa starim drugom, Vinijem, koji će mu pomoći da vrati radost u svoj život.

Uloge: Juan Mekgregor, Hejli Atvel, Bronte Karlmajkl, Mark Getis.
Režija: Mark Forster

Utorak i sreda 21. i 22. avgust
Velika sala u 17:00

HOTEL TRANSILVANIJA 3: ODMOR POČINJE (3D) (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, USA, 2018, 97 min) SINHRONIZOVAN

U nastavku animiranog hita Mejvis iznenadi Drakulu porodičnim putovanjem na luksuznom kruzeru, čemu ne može da odoli ni ostatak Drakuline ekipe. Zabavu prekida neočekivana romansa između Drakule i misteriozne žene kapetana broda. Sada je red na Mejvis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša da razdvoji oca od nje. Ali, niko zapravo ne zna da je ona potomak Abrahama, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.

Uloge: Dragan Mićanović, Iva Stefanović, Aleksandar Radojičić, Stribor Čolić, Predrag Ejdus, Nebojša Milovanović, Nataša Marković, Jelena Petrović, Marko Marković, Dragan Vujić – Vujke, Tamara Aleksić, Dušan Svilar, Goca Tržan, Anđela Jovanović , Đorđe Stojković, Lena Kovačević, Тijana Dapčević
Režija: Gendi Tartakovski

Utorak i sreda 21. i 22. avgust
Velika sala u 19:00

MEGALODON: PREDATOR IZ DALEKIH DUBINA (The Meg, Kina, 2018, 113 min)

Megalodon je naučno-fantastični akcioni triler snimljen po knjizi Stiva Altensa. Kada se međunarodni podvodni centar koga vode kineski naučnici nađe na udaru nepoznate opasnosti, dok na dnu Marijanskog rova stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr Zang Sujin, vodeći okeanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Džonasa Tejlora. On tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubistvu.

Uloge: Džejson Stejtam, Fan Bingbing, Rubi Rouz, Rejn Vilson.
Režija: Džon Tartltaub.

Utorak 21. avgust
Velika sala u 21:00

PRAVEDNIK 2 (The Equalizer 2, USA, 2018, 121 min)

U nastavku filma „Pravednik“ Robert Mekol nastavlja da radi ono što najbolje zna, bori se za pravdu i spašava one kojima je potrebna pomoć. Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organizovanoj zaveri, on se upušta u osvetu. Tokom svoje osvetničke misije sreće se s najiskusnijim ubicama, možda čak i sebi jednakima. Ali njemu je strah nepoznanica. On rešava probleme koje slabiji ne mogu sami da reše, jer on je pravednik.

Uloge: Denzel Vošington, Pedro Paskal, Bil Pulmen, Melisa Leo.
Režija: Antoan Fukua

Sreda 22. avgust
Velika sala u 21:00

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here