Usled kvara na dovodnom cevovodu kojim se varošica Vraćevšnica i okolni zaseoci snabdevaju vodom, meštani ovog kraja dva dana su bili bez vode. Predsednik MZ Vraćevšnica Svetislav Sredojević i odgovorno lice za funkcionisanje seoskog vodovoda ove mesne zajednice Dragan Pavlović, ni posle dva dana, koliko su otklanjali ovaj kvar, nisu uspeli da pronađu rešenje za isti, te su se za pomoć obratili direktoru Javnog komunalnog preduzeća, Ivanu Laziću.

Sve službe JKP „Gornji Milanovac“ su izašle na teren, sagledale problem i rešile ga za manje od pet časova.

Stanovnici MZ Vraćevšnica i okolnih zaseoka vodu su dobili juče, u popodnevnim časovima, između 17.00-18.00 časova. Voda je puštena u bazen, a odatle i svim ostalim korisnicima.

Prema rečima Dragana Pavlovića, zaduženog za funkcionisanje seoskog vodovoda MZ Vraćevšnica, drugog izbora u rešavanju ovog problema nisu imali, osim da se obrate opštini Gornji Milanovac i Javnom komunalnom preduzeću. On se u svoje lično ime, ali i u ime svih meštana zahvalio predsedniku opštine Dejanu Kovačeviću, direktoru Javnog komunalnog preduzeća Ivanu Laziću, ali i zaposlenima u ovom preduzeću koji su im na terenu pomogli da otklone kvar koji im je zadavao velike probleme. Na kraju je izrazio i nadu da se i u buduće svi problemi zajedno rešavaju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here