Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarni tiket u podne: Prof. Dr. Branislav Milovanović tipuje za samohranu majku Nevenu Šipetić

post-title


Naš današnji plemeniti kladilac je redovni profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Predavač je na Medicinskom fakultetu u Salcburgu. Aktivni je član Evropske akademije nauka i umetnosti. Direktor je klinike za internu medicinu, osnivač i šef neurokardiološke laboratorije u bolnici na Bežanijskoj kosi. Profesor je autor više od 250 naučnih radova…

Profesor Milovanović će, nadamo se, dobitnim listićem zaključiti ovu radnu sedmicu za Mozzartov Humanitarni tiket u podne. Na taj način naša kompanija će donirati sredstva samohranoj majci Neveni Šipetić.

Plemenito klađenje započinjemo utakmicom NJUKASL – ČELSI. Nakon prva dva kola, Svrake zauzimaju 12. mesto sa jednim osvojenim bodom, dok gost ima perfektan učinak nakon pobeda nad ekipama Hadersfilda i Arsenala. Ukratko, ulogu favorita na ovom meču ima Čelsi, a taj epitet će morati i da opravda na terenu kako bi nastavio pozitivan niz i borio se za najviši plasman. Mozzartov humanitarni kladilac veruje u trijumf Plavaca. “Kratko i jasno dvojka”.

Sledi par iz Bundeslige, BORUSIJA DORTMUND – RB LAJPCIG. Došlo je vreme i za početak jedne od najjačih liga na svetu, nemačke Bundeslige, koju svi fudbalski obožavaoci željno iščekuju. Već na samom startu prvenstva, ovaj par bi mogao doneti dosta uzbuđenja. Međusobni skor je blago na strani Bikova, a poslednji okršaj okončan je rezultatom 1:1. Gost je ovoga puta odabrao da tipuje na golove. „Verujem da će ovaj susret doneti puno pogodaka i iz tog razloga igram 3+“.

Na redu je meč iz domaćeg šampionata, reč je o susretu VOŽDOVAC – SPARTAK SUBOTICA. Voždovčani u dobrom raspoloženju ulaze u ovaj susret, pošto su u prethodnom kolu na svom terenu savladali Dinamo iz Vranja rezultatom 2:0. Sa druge strane, tim iz Subotice ne može se pohvaliti dobrom formom. Vezali su četiri poraza, a poslednji u nizu bio je protiv Radničkog iz Niša. Nišlije su tom prilikom na strani deklasirale svog rivala rezultatom 1:4. Dobrotvorni kladilac je uveren u pobedu Voždovca i bez ikakve dileme tipuje na domaćina. “Dakle, jedinica”.

Čuveni profesor se otisnuo do Pirineja i Apenina. Za dobrotvorni tiket odabrao je još duele, SEVILJA – VILJAREAL odnosno INTER – TORINO. Sevilja je ubedljivo bolja u međusobnom skoru, 22:11:9. Ipak, tri od poslednjih pet okršaja dva sastava završeni su podelom bodova. Sevilja je nakon prvog kola bila lider zbog gol razlike, a Sosijedad je iznenadio Žutu podmornicu. U Seriji A Inter i Torino će probati da poprave utisak sa premijera. Rivali su doživeli minimalne poraze. Pred start Kalča timovi su pokazivali solidne partije i rezultate. Istorija nas uči das u Neroazuri više puta slavili nad rivalom, sedamnaest puta uz devet remija. “U španskom duelu igraću tri i više golova. Kod Italijana verujem da bodovi ostaju u Milanu, kec”.

Kompanija MOZZART pored Humanitarnog tiketa u podne, u kome smo imali 131 dobitnika i donirali 7.688.960, 00 dinara, ima niz društveno odgovornih aktivnosti.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar