Premijera pozorišne predstave “Razmaženi princ”, u izvođenju Glumačke radionice Doma kulture, a po tekstu Željka Hubača, održaće se u petak, 31. avgusta u Velikoj sali sa početkom u 20 časova.

Igraju: Todor Trifunović, Matija Bojović, Marta Krupež, Tatjana Čkonjević, Danica Lazović, Radoje Ivanović, Jana Jovanović, Anastasija Vujović, Iva Radovanović i Sara Tatović.

Scenografija: Vojkan Petrović. Kostim: Vera Radojević i Snežana Veljković. Muzika: Bojan Stojcetović. Koreografija: Jelena Milovanović. Majstor svetla: Vojkan Petrović i Miloš Krdžić. Majstor tona: Zoran Petrović i Nedeljko Vučićević. Šef scene: Miodrag Nikolić. Organizacija: Jelena Puškar.

Nekada davno Zloćudiju, zemlju zla i plača, dobri car Veselin je pretvorio u Veseliju, najsrećniju carevinu na svetu. U Veseliji je dobra vila Dobrila svakom detetu darivala osmeh i dobru narav. Međutim, carevog sina Mateju začarale su veštice Grozdana i Grdana, i on je izrastao u strašno nevaljalog princa kome spasa nije bilo. Carevina Veselija beše ugrožena, a veštice su se nadale da će, kad postane kralj, Mateja Veseliju ponovo da pretvori u Zloćudiju. Nade nije bilo. Jedino što je moglo princa nevaljalca da preobrati u dobrog kralja bila je ljubav. Uz pomoć dobre vile, Mateja upoznaje lepu Saru čija ljubav otapa zlu kob princa.

Cena ulaznice je 400 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here