Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ovčarsko-kablarska regata 2. septembra

post-title


Ovčarsko-kablarska regata će se održati u nedelju, 2. septembra na Zapadnoj Moravi, hidro-akumulacija Međuvršje. Okupljanje učesnika regate je od 9 časova u Međuvršju.

Učesnici regate svoja plovila mogu spustiti u reku kod restorana „Lanterna“, a ukrcavanje u plovila restorana „Dom“, restorana „Santa Maria“ i Turističke organizacije biće kod restorana „Santa Maria“. Start je predviđen za 10 časova. Nakon pređenih 11 km jezera i 4 sata plovidbe učesnici će uploviti u Ovčar Banju kod restorana „DOM“ oko 14 časova.

Učesnike regate zabavljaće trubački orkestar. O bezbednosti i zdravlju učesnika regate brinuće Policijska uprava Čačak , Dom zdravlja Čačak, Agencija „Alarm“ i Ronilačko-spasilački klub „Borac“

Prevoz plovila i učesnika regate do starta i sa cilja obezbeđuju sami učesnici.

- Napominjemo da se svi učesnici regate maksimalno pobrinu o zaštiti od sunca i obezbede dovoljne količine osvežavajućih napitaka, kao i da se suzdrže od konzumiranja alkohola. Pozivamo ljubitelje reke i plovidbe da nam se pridruže na novom nezaboravnom druženju na Zapadnoj Moravi u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, ističu organizatori.

Nedelja, 2. septembar 2018. godine Jezero Međuvršje Start: Međuvršje, Restoran „Santa Maria“ u 10:00 Cilj: Ovčar Banja, restoran „Dom“ 14:00-15:00



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar