Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Đoković: Dopis iz "Srbija voda" do mene nije stigao

post-title


Pomoćnik gradonačelnika Čačka, Mirjana Đoković, kaže da nije videla dopis Javnog preduzeća "Srbija vode" da je potrebno ukloniti 100 stabala javora na levoj obali Zapadne Morave.

"Verujem da smo imali časne namere, kontakte sa generalnim direktorom tog preduzeća gospodinom Puzovićem, i mislim da tu nema ništa sporno. Kad jedan domaćin zasadi jedan voćnjak ne prime se sve sadnice. Imali smo dobru nameru i u tome ćemo istrajati i vreme nam je išlo na ruku, jer je leto bilo sa kišom", navela je Đoković.

Ona kaže da su ljudi, koji su na javnom radu u Javno komunalnom preduzeću "Gradsko zelenilo", bilo angažovani da sadnice zalivaju ujutru i uveče, a neke namere su činili i meštani iz obližnjeg stambenog kompleksa.

"Ako je došlo do sušenja zasadićemo nove sadnice. Nemam podatak da treba da se povade te sadnice. Nemoguće da čovek sedi u ovom resoru i da se bavi poslom, a da ne voli zelenilo i da ne ulaže u to. To su narodne apre kojima raspolažemo i građanima pogoduju nove odredbe zakona o lokalnoj samoupravi gde će svaku aktivnost građani preko svojih institucija da daju inicijative i glasaju o tome. Oni će iskazati svoje namere, a mi ćemo se potruditi da ih ispunimo", rekla je Đoković.

Media portal


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar