Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marković: Nije bio problem u novcu

post-title


Lazar Marković oglasio se na Twitteru kratkom porukom povodom propalog transfera iz Anderlehta u Liverpul, za šta su čelnici belgijskog kluba optužili njega.

[caption id="attachment_79792" align="aligncenter" width="940"] foto: Guliver/Getty Images/Alex Livesey[/caption]

"Hvala vam što ste uložili ogroman napor da me vratite u klub. Ipak, problem nije bio u novcu. Mnogo sreće u budućnosti", napisao je Marković i propratio te reči srcem ljubičaste boje.

Srpski internacionalac trebalo je da poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka trajno potpiše za Anderleht, u čijim redovima je proveo prvu polovinu 2018. godine kao pozajmljen igrač.

Mediji su javili da je dogovorena i cena otkupa (3,2 miliona evra), ali je u kasnim večernjim satima postalo jasno da od posla neće biti ništa.

Dvadesetčetvorogodišnji napadač "troši" poslednju sezonu ugovora sa Liverpulom, koji ga je izostavio sa spiska od 25 igrača licenciranih za nastupe u Premijer ligi.

Nakon dolaska iz Benfike za 20 miliona funti, leta 2014. godine, popularni "Markec" je zabeležio samo 34 nastupa za "redse" u svim takmičenjima. Trofejni klub ga je pre Anderlehta slao na pozajmice u Fenerbahče, Sporting i Hal.

U "A" selekciji Srbije bio je standardan do jeseni 2015, a onda je odigrao još samo jedan meč, u novembru 2016. protiv Ukrajine.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar