Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Uspeh Ivane Ilić u Novom Pazaru

post-title


U okviru sandžačkih igara koje su proteklih dana održavane u Novom Pazaru, održan je seniorski atletski miting "Novi Pazar 2018", na kome su nastupili mnogi srpski i crnogorski atletičari.

"ČAAK" je nastupio sa četvoro mladih i perspektivnih atletičara, Ivanom Ilić, Ivom Zelenović, Markom Milanovićem i Sanjom Đoković.

Mlada čačanska atletičarka, Ivana Ilić, je imala odličan nastup u disciplinama 200 metara i skoku u dalj, gde je za protivnice imala izvrsne srpske atletičarke Maju Ćirić i Milicu Gardašević.

Svojim prvim nastupom u disciplini skok u dalj sa rezultatom 4,97, Ivana Ilić je pokazala ogroman talenat za ovu disciplinu. Pošto u Čačku nema uslova za trening u ovoj atletskoj disciplini nije se mogao utrenirati zalet, pa je svaki odraz bio daleko ispred odskočne daske. Pored problema sa zaletom Ivana je zauzela drugo mesto iza Milice Gardašević koja je nedavno nastupila na evropskom prvenstvu u Berlinu.

Drugu srebrnu medalju na ovom takmičenju Ivana je osvojila u disciplini 200 metara. U ovoj disciplini je pobedila takođe učesnica nedavnog evropskog prvenstva, Maja Ćirić.

Novi lični rekord u trci na 1000 metara postavila je Iva Zelenović i zauzela 4. mesto, Marko Milanović je bio 6. na 2000 metara, dok je Sanja Đoković bila 5. u trci na 3000 metara.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar