Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U Čačak stiže još jedan nemački investitor (VIDEO)

post-title


Danas je u sedištu Srpske napredne stranke u Čačku održana konferencija za medije na kojoj su govorili gradonačelnik Milun Todorović i narodni poslanici Ostoja Mijailović i Marko Parezanović.

- Na dobrom putu smo da u Čačak dovedemo i trećeg nemačkog investitora, otkriva Todorović.

https://www.youtube.com/watch?v=ax1-XW4O4Rs

Gradski odbor Srpske napredne strane Čačak je sa neskrivenim oduševljenjem i divljenjem dočekao odluku predsednika Srbije i prvog čoveka SNS Aleksandra Vučića da i pored svih pretnji, opstrukcija i nekorektnosti od strane privremenih institucija na Kosovu i Metohiji, ipak ode u našu južnu pokrajinu i pruži punu podršku lokalnom srpskom stanovništvu za opstanak na njihovim vekovnim ognjištima, jer bez njih svaka borba za ostanak KiM u granicama naše države nema nikakvog smisla.

Aleksandar Vučić je svojom mudrom politikom uspeo da za ovaj cilj pridobije i zvaničnike vodećih svetskih sila, pa su tako dodatni pritisak na vlasti u Prištini izvršile SAD i Evropska unija, što u nekim ranijim vremenima nije bio slučaj.

Takođe, Predsednik je uspeo da učini još nešto – temu Kosova i Metohije je vratio za pregovarački sto, što su mnogi smatrali nemogućom misijom i apsolutno priznanje takozvane države Kosovo u njenim zamišljenim granicama doveo u pitanje.

Svojim stavom, iskrenošću i željom da se po svaku cenu očuva mir, Aleksandar Vučić je pobrao nepodeljene simpatije svetske javnosti i političara širom planete, na čemu mu i njegovi najljući oponenti moraju odati priznanje.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar