Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



"Koktel od znanja" - Završna izložba manifestacije „Leto u Biblioteci 2018”

post-title


Koliko su bili maštoviti i šta su sve naučili polaznici radionica koje je tokom leta organizovala Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” publika će imati priliku da vidi na otvaranju završne izložbe „Koktel od znanja” u utorak, 11. septembra, u 18:30 na platou ispred Biblioteke.

Učenici osnovnih i srednjih škola prošli su kroz šest tematski različitih radionica na kojima su pravili ukrasne predmete od filca, istraživali kulturno-istorijsko nasleđe svog zavičaja, učili osnove novinarskog posla, razgovarali o osećanjima i ponašanju, bavili se rečima i njihovim značenjem...

„Koktel od znanja” ima i humanitarni karakter, jer će posetioci moći da kupe predmete koje su napravile vredne dečje ruke na radionicama „Maštarije od filca” i „Kreativno leto u Mrčajevcima” i na taj način pomognu lečenje malog Čačanina Marka Obrenića, koji boluje od cerebralne paralize.

Izložbu će otvoriti pisac iz Kraljeva Miloje Radović, a u programu učestvuju muzičar Aleksa Milijanović i koktel-majstor Ljubiša Borisavljević. Program vode Dušica Brković i Marijana Lazić.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar