Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Pred odbornicima predlog rebalansa budžeta

post-title


Predlog rebalansa budžeta za 2018. godinu, kao i izveštaj o izvršenju budžeta za prvih šest meseci, teme su o kojima će se raspravljati na sutrašnjoj sednici Skupštine grada Čačka.

Pre odbornicima će se naći i izmene i dopune programa poslovanja Javno komunalnih preduzeća Moravac, Gradsko zelenilo, Gradac, Komunalac, zatim Naučno tehnološkog parka, Sportskog centra Mladost i Javne ustanove Turistička organizacija Čačka.

Na dnevnom redu su i predlozi za davanje saglasnosti na program održavanja javnih zelenih površina, kao i izmene i dopune Programa održavanja, zaštite i razvoja opštinskih puteva, ulica i nekategorisanih puteva na teritoriji Čačka za ovu godinu.

Na sednici će biti razmatrana i izmena Odluke o usklađivanju osnivačkog akta Javnog komunalnog preduzeća za izgradnju i održavanje zelenih površina i groblja "Gradsko zelenilo" sa Zakonom o javnim preduzećima.

Raspravljaće se i o uslovima i načinu realizacije Programa lokalnog ekonomskog razvoja za 2018. godinu, zatim o planovima detaljnih regulacija na potesu kamenolom "Sušica" - Zdravljak i "Atenica – Kulinovci", kao i o predlogu rešenja o pribavljanju u javnu svojinu zamljišta za izgradnju vodovodne mreže u Mrčajevcima, Bečnju i Donjoj Gorevnici.

Odbornići će raspravljati i o cenama prevoza putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju, kao i o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora Javnog komunalnog preduzeća za vodovod, održavanje čistoće i pijaca "Moravac" Mrčajevci.

Media portal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar