Svojevremeno je izgledao kao transfer iz snova, ali Lazar Marković neće po dobrom pamtiti epizodu u Liverpulu. Posebno ne nakon što je primoran da tokom protekle nedelje, dok je većina njegovih saigrača koji nisu reprezentativci bila na slobodnim danima, morao da trenira sa U23 timom u klupskom trening kampu.

foto: Star sport

Ako ništa, bar je odigrao neku utakmicu. Protiv Kru Aleksandre čiji je trener Dejvid Artel oduševeljen.

“Nismo imali utakmicu za vikend, pa smo iskoristili priliku da ekipu odvedemo do Liverpula u petak. Trenirali su sa U23 ekipom Nila Kričlija i odigrali utakmicu iza zatvorenih vrata. Oni su imali Markovića u timu. Klasa iznad svih. Bilo je to sjajno iskustvo za naše igrače”, rekao je Artel.

Za igrače Krua sjajno iskustvo. Za Lazara Markovića svakako ne ono čemu se nadao kada je 2014. godine stigao iz Benfike za 20.000.000 funti. Srećom pa neće dugo da potraje. Popularni Markec je u poslednjoj godini ugovora. Trebalo je još ovog leta da pređe u Anderleht, ali se transfer nije realizovao.

Sada ostaje samo da se vidi gde će trenirati dok se i ne ozvaniči njegov odlazak. Da li sa prvim timom u Melvudu? Ili sa U23 selekcijom u akademiju u Kirkbiju? Poslednju takmičarsku utakmicu za Redse odigrao je još maja 2015. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here