Čitava Srbija se organizovala, ujedinili su se navijači i fudbaleri Zvezde i Partizana, da se prikupi pomoć, i izvojevana je velika pobeda.

partizan.rs

Mali Dušan Todorović ide na lečenje u Barselonu! Čitava Srbija se organizovala, ujedinili su se navijači i fudbaleri Zvezde i Partizana, da se prikupi pomoć, i izvojevana je velika pobeda, jer se u sve uključila i država Srbija, koja će uplatiti preostali potreban novac na hitnoj sednici koja će biti održana u ponedeljak.

Podsetimo, mali Dušan Todorović već dve godine vodi tešku borbu za život, i nije mu preostalo mnogo vremena. Ovaj hrabri mališan od 2016. boluje od podmuklog raka nadbubrežne žlezde -neuroblastoma.

Mali Duki, kako ga zovu, je već jednom operisan, prošao je ciklus hemoterapija, ali bolest se u julu 2018. vratila. Dušan sada mora biti poslat na lečenje u bolnicu u Barseloni, koje košta 191.312,81 evra.

Prema informaciji koju je podelio Nemanja R. Miletić, koji je bio jedan od glavnih pokretača humanitarnih akcija za Dukija, četvorogodišnji mališan će u toku večeri otpuotvati u Barselonu.

Njemu je ovu informaciju otkrio Dušanov otac, sa kojim je fudbaler Partizana bio u kontaktu.

– Hej zdravo, Nemanja. Nezvanična informacija je da putujemo večeras, čekamo samo zvaničnu potvrdu fondacije. Uh, srce će da mi stane. Mislim da smo uspeli, da smo izgurali – napisao je otac mališana.

Mali Dušan Todorović (4) iz Svilajnca bije najtežu bitku života! Prvu rundu je dobio, a sada predstoji najveća bitka – lečenje podmuklog raka nadbubrežne žlezde – neuroblastoma, koji mu se ponovo vratio.

I sam predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će država pomoći Dušanu. Vučić je rekao da ima dobre vesti i zamolio je ministra Lončara i premijerku da država pomogne mališanu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here