Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac neće parkirati autobus u Čajetini

post-title


Zaigraju li Zebre danas u Čajetini kao na Gradskom stadionu kraj Morave sa ekipom Sinđelića, ove sezone neće biti jesenjeg rezultatskog mraza za ekipu Borca. Čačani su u tom susretu ne odoleli, nego na mah bili bliže pobedi od Beograđana koji se kotiraju kao konkretna, iskusna i rezultatski sposobna ekipa. Zlatibor nije ništa lošiji! Na to temu priča nas vodi do šefa stuke, i sportskog direktora Borca, koga smo zamolili da o nastupajućoj  utakmici progovori u prvom licu jednine.

„Tačni ste kao švajcarski sat, i u pravu, pošto uvek udarate u središte priče. Centar ravnoteže Borca u smislu igre smo pronašli, odnosno osmislili formacije po meri individualnog iskustva igrača i kolektivnih potreba tima. Prvotimci su se opustili, ali tek onoliko koliko im je bilo potrebno da shvate da mladost može da parira iskustvu na terenu. Nekako smo se pronašli u toj fudbalskoj filozofiji, ali ne mislite da sam dopustio opuštanje, po principu lako ćemo u Čajetini. Nećemo znam, a šta sve moramo izdeklamovao sam u svlačionici, saslušao svakog igrača, i zaključio da smo na dobrom putu ozbiljnog uigravanja“, poručuje za MOZZART Sport Vladimir Stanisavljević.

Na koga računa dirigent struke Borca na predstojećoj utakmici?

„Na sve, i to u punom kapacitetu. Niko od igrača neka ne misli da neće ući u prvih 11, ili se naći na širem spisku, da uleti kao izmena. Meni su danas svi podjednako i bitni i važni, a spisak ću praviti neposredno pred prvi zvižduk. Sa spiska će zbog povrede izostati golman Saša Mišić zbog povrede, i Šutić koji mora da odradi kartone. Ostali su na programu za utakmicu“.

Kakav je Zlatibor, odnosno s kakvom formacijom očekujete da će dočekati čačansku ekspediciju?

„Njima je svakako izazov, odnosno regionalni ponos da zaigraju sa ekipom koja nosi dres koji je svakako jedan od fudbalskih obeležja regiona zapadne Srbije. To što su poraženi jedino od Bečeja u prvih šest kola govori mnogo o spremnosti ekipe na početku sezone. Trenera Ristanovića dobro znam, a njegovo postojanje u klubu je garancija čvrste igre. Oni su dali 12 golova, i mi tome moramo stati u kraj. Odbrana nam nije ni slaba, ali ni prejaka strana. Nju za Zlatibor moramo da ojačamo, a efikasnost u napadu do kraja forsiramo. Zaustaviti golgeterski potencijal njihovog Vidića, uštopovati Ćirovića i Miličića koji je nekada nosio Borčev dres. Tako razmišljamo, ali neka niko ne očekuje da ćemo u Čajetini parkirati autobus pred golom. Igraćemo fudbal za naše golove, ne za odbranu od rivala koga poštujem, ali ga se shodno grbu kluba koji vodim ne plašim“, poručio je na kraju redovnog MOZZART Sport raporta sa Gradskog stadiona kraj Morave, Vladimir Stanisavljević, šef struke Borca koji će po prvi put staviti ekipu iz Čačka na crtu sa Zlatiborom.

Na kraju, valja reći da se utakmica u Čajetini igra danas s početkom u 16 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar