Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



ČAČANI, GLASAJTE: Grad Čačak objavio anketu "NAŠI PRIORITETI ZA 2019. GODINU"

post-title


Poštovani sugrađani,

Poštujući obaveze koje Grad, kao sistem lokalne samouprave, ima u finansiranju zakonom predviđenih obaveza, delatnosti i usluga iz sredstava gradskog budžeta, Gradska uprava, poslednjih godina, nastoji da zajedno sa Vama unapredi sistem budžetskog finansiranja ka krajnjim korisnicima. Tako bismo, na najbolji način, iskoristili raspoloživa sredstva. Uz Vašu pomoć, imajući u vidu javni interes, zajedno ćemo odrediti prioritete i osigurati pravilno i uravnoteženo korišćenje raspoloživih kapaciteta i resursa.

Prema podacima iz do sada sprovedenih istraživanja potreba građana, uočeno je da, pored prioriteta čija je realizacija u toku u našem gradu (izgradnja nove industrijske zone, nove zgrade biblioteke, proširenje sistema vodosnabdevanja i kanalizacije na seoskom i prigradskom području, kulturne manifestacije...), najveća zainteresovanost građana je iskazana za povećanje zapošljavanja, posebno mladih. S obzirom na ove činjenice, u daljoj uspešnoj saradnji sa Vama, neophodno je ponašati se M. U. D. R. O. I to:

Prilikom postavljanja svakog cilja mora se voditi računa o elementima koji daju odgovore na sledeća pitanja:

Da li je Merljiv? Da li je Uokviren vremenski? Da li je Dostižan? Da li je Realan? Da li je Određen?

Ističemo da nam, iznoseći svoje mišljenje, u tome pomognete i ove godine, kako bismo zajedno M. U. D. R. O. postavili ciljeve u čijoj realizaciji svi učestvujemo, direktno ili indirektno, na dobrobit svih naših sugrađana, koji očekuju optimalne rezultate u prioritetnim potrebama naše lokalne samouprave u narednoj godini.

Popunjavanjem ovog upitnika, doprinosite našim naporima da se sredstva budžeta Grada upotrebe na najbolji način. Na svakoj Vašoj dobronamernoj sugestiji unapred smo zahvalni.

Srdačan pozdrav,

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović

OVDE OTVORITE ANKETU!


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar