Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Strahovi, njihovo poreklo, priroda i kako ih prevazići

post-title


Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” organizuje predavanje prof. dr Ljubomira Erića „Strahovi, njihovo poreklo, priroda i kako ih prevazići” koje će biti održano u utorak, 18. septembra u 19.00 časova, u Sali Skupštine Grada.

Ljubomir Erić je psihijatar, psihoanalitički psihoterapeut, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu u penziji. Posebno polje interesovanja profesora Erića su adolescentski problemi, seksualni poremećaji i stanje straha koje je izučavao primenjujući psihoanalitičku psihoterapiju. Autor je više od sto pedeset stručnih i naučnih radova, kao i dvadeset monografija, knjiga i udžbenika, među kojima su i: Strah od ispita (1977), Socijalna fobija (1998), Strah od smrti (2007), Rečnik straha (2007), Psihoanaliza i psihopatologija likovnog izraza (2000, 2010) Enciklopedija straha (2015), Leksikon ljubavi i seksualnosti (2017).

Prof. dr Ljubomir Erić će na predavanju, između ostalog, govoriti o knjizi „Enciklopedija straha” i odgovarati na pitanja publike. Voditelj programa je Marija Radulović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar