Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Parezanović: Ko ode u Dveri, želimo mu sve najbolje, a šta ako bude obrnuto?

post-title


Saopštenje Marka Parezanovića, narodnog poslanika i poverenika GrO SNS Čačak

- "Na istoku stare priče, na zapadu ništa novo." Ovi stihovi legendarnog Bore najbolje opisuju dosadno i učmalo medijsko zujanje Obradović Boška i ostalih satelita pijanog milionera Đilas Dragana u prethodnih nekoliko dana.

Godinama smo svedoci diletantskih pokušaja opozicije da otimanjem odbornika preuzme skupštinski većinu u Čačku. Čak javno možemo čuti od Obradović Boška kako su odbornici SNS zainteresovani da pređu u Dveri. A onda kada se desi da njih neko napusti kreću najgore uvrede i klevete. Pa zašto gospodo? "Što ne želiš sebi, ne čini drugima", kaže stara poslovica. Kažete i da su odbornici SNS nezadovoljni radom nase stranke, pa zato žele da odu? A vaši odbornici kad stvarno odlaze, oni ne smeju da budu nezadovoljni vašim radom? Vi ste bezgrešni , a oni su prodane duše? Tražite im da vrate mandate vašoj stranci, a kada odbornik većine izađe onda ga pozivate da mandat potroši u vašu korist? Kako ste vi pametni, impresioniram sam.

Kada je Zvonko Mitrović postao samostalni odbornik, da li ste čuli jednu ružnu reč o njemu sa naše strane? Da li smo mu tražili mandat nazad? Isto pitanje mogu da postavim i Radojević dr Aleksandru. Kažete Tanja Stovrag se prodala? A kada ste vi glasali za Forverk i time podržali vlast u Čačku, da li ste se vi prodali ili ste podržali dobre poteze vlasti? Ako je u pitanju ovo drugo, zašto Vi imate pravo da podržite vlast kada mislite da treba, a Tanja Stovrag nema? Po čemu ste Vi to bolji od nje? Da li je Tanja Stovrag vama rekla da bilo sta slično kada ste počeli pregovore sa Jeremićem i Djilasom? Mislite da je tajna da ste tražili garantovano, odnosno prolazno mesto na budućoj poslaničkoj listi da bi ušli u Đilasov savez? Znate onaj Đilas protiv kojeg ste se borili dok niste izgubili funkciju i položaj u SNS.

Olako koristite teške reči gospodo, a svoje dvorište ne čistite. Kada vas ljudi napuste, onda se svetite i vređate. Mislite da će te tako steći poštovanje? Ako je zaista tačno da postoje odbornici SNS koji žele da napuste stranku i pređu u Dveri, ja im sve najbolje u životu želim. Ako situacija bude obrnuta, koju kletvu i uvredu će te tada iskoristiti da sakrijete svoju nemoć i ubedite sve oko sebe kako ste samo vi savrseni i bezgrešni?



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar