Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Asfaltirana tri putna pravca u Teočinu

post-title


Građevinska sezona na teritoriji opštine Gornji Milanovac se zahuktava. U toku je asfaltiranje i pripreme na nekategorisanim putevima. Radovi se odvijaju planiranom dinamikom, a i vremenski uslovi idu na ruku.

Nakon završenog asfaltiranja nešto više od 2 kilometra puta u mesnim zajednicama Gornji Banjani i Lozanj, mašine su preseljene na putne pravce u Teočinu.

- Ove godine radimo nova tri putna pravca i to Gornji Sarići 160 metara, Donji Sarići 453 metra i Smiljanići 220 metara, izjavio je Aleksandar Paunović predsednik ove mesne zajednice.

Kako je naveo, ukupna vrednost radova je 4.400.000 dinara. Meštani su skupili 1.100.000 dinara, a opština Gornji Milanovac je finansirala preostali deo. Asfaltiranjem ovih putnih pravaca Teočin će biti povezan sa Gornjim Banjanima, Polomom i Loznjom.

Nakon završenog asfaltiranje u Teočinu, planirano je da se mašine presele u Koštuniće, Pranjane, Gojnu Goru, Takovo, Klatičevo i Jablanicu, gde je predviđeno da se ukupno asfaltira blizu tri kilometra puta na putnim pravcima u ovim mesnim zajednicama.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar