Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Biciklijada u okviru Sportskog izazova

post-title


Olimpijski komitet Srbije i grad Čačak u saradnji sa Čačanskim sportskim savezom organizuju ”Sportski izazov 2018”. Projekat je okrenut ka zdravom načinu života kroz vežbe i sportska dešavanja za sve generacije.

Olimpijski komitet Srbije je doneo odluku da se u nedelju, 23. septembra u okviru projekta Sportski izazov nadmeću gradovi Čačak i Kraljevo. Što se našeg grada tiče takmičenje će se u intervalu od 12 do 15 časova održati na Gradskom trgu. Manifestacija ima i takmičarski karakter i bilo bi dobro da svi damo maksimalan doprinos afirmaciji i pobedi našeg grada u duelu sa komšijama iz Kraljeva.

U okviru ove manifestacije, Biciklistički klub Borac organizovaće biciklijadu.

Skup i verifikacija učesnika biće na Gradskom trgu od 12,00-13,00 sati. Polazak karavana predviđen je za 13,00 sati . Trasa biciklijade ići će ulicama Župana Stracimira-Gospodar Jovanovom-Vojvode Stepe-Vladike Nikolaja Velimirovića-Miroljuba Matijevića-Bulevarom Vuka Karadžića-Nemanjinom-Dragiše Mišovića-Devet Jugovića-Kuželjevom, sa ciljem na Gradskom trgu. Za bezbednu vožnju obezbeđena je policijska i medicinska pratnja, kao i servisna služba za otklanjanje kvarova na biciklama.

- Pozivamo sve građane Čačka, svih uzrasnih dobi da se priključe ovoj manifestaciji, da se svojim biciklom bezbedno provozaju ulicama Čačka, pokažu svoj sportski duh i daju doprinos da Čačak pobedi komšije iz Kraljeva u Sportskom izazovu.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar