Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ponovo radi apoteka u Pranjanima

post-title


Meštani „gornjih sela“, Pranjana, Gojne Gore, Leušića, Kamenice, Koštunića, Teočina, Brajića, Družetića i drugih ne moraju više po lekove i druge medikamente ići u Gornji Milanovac i Čačak, već ih mogu preuzeti u apoteci u Pranjanima.

„Family farm“, firma koja je iznajmila objekte apotekarske ustanove „Gornji Milanovac“ ovih dana je stavila u funkciju prodajni objekat u Pranjanima. Snežana Vasiljević, koja je dvadeset i jednu godinu radila u apoteci u Pranjanima, nastavila je kao preuzeti radnik, od strane novog zakupca, da obavlja taj posao u novootvorenoj apoteci.

- Trenutno se lekovi kupuju, a od januara, kada će biti potpisan ugovor sa Fondom, biće moguće i preuzimanje na recept. Kada je reč o snabdevenosti apoteke, asortiman je jako dobar.

Predsednik Mesne zajednice Pranjani, Radovin Veselinović podsetio je da je u prethodnom periodu bilo problema kada je reč o radu ove apoteke, ali da su svi ti problemi rešeni.

- Ogroman problem za deset sela pranjanskog kraja je rešen. Kao što znate, Gornji Milanovac je 40 kilometara udaljen, Čačak 25 kilometara, ljudi su morali da putuju kako bi preuzeli svoje lekove. Sada će moći ovde da se snabdevaju.

Veselinović je istakao da je ostvarena saradnja sa jakom kompanijom koja ima veliko tržište na teritoriji Republike Srbije i izrazio nadu da će građani biti zadovoljni kako uslugom, tako i cenom medikamenata.

Radno vreme apoteke u Pranjanima za sada je od 08.00-16.00 časova i ovo radno vreme će biti aktivno do Nove godine. Nakon toga, kada se krene sa preuzimanjem lekova na recept, apoteka će početi sa radom u dve smene. Predviđena su i dežurstva vikendom, i to svake prve i poslednje subote u mesecu, što je usklađeno sa radom ambulante u Pranjanima.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar