Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačanski kombinovani odred napada Slobodu

post-title


„Užički sastav je enigma zbog brojnih kadrovskih promena. Imamo par kombinovanih formacija kao odgovor na sve što nas može sačekati“, tvrdi trener Borca.

Razmišljajmo o Kupu Srbije fudbalski praktično, parafrazirajući reči Vladimira Stanisavljevića, šefa struke Borca, koji utakmicu u Užicu nazva derbijem zapadne Srbije...

Tako to zapravo i jeste na relaciji PLS timova, uz opasku da lokalni fudbalski karakter ove utakmice s navijačkog, kao i kladilačkog aspekta treba apsolutno odbaciti kao nebitan. Važno je da su sve opcije u igri, odnosno da nas očekuje najverovatnije uzbudljiva utakmica u koju Borac naspram minulih rezultata svakako unosi bar za nijansu više optimizma.

Da li očekivati egal partiju, Mozzart Sport proverava u stručnom štabu čačanskog Borca?

„Sloboda je zbog bronih igračkih promena delimično enigmatična, da ne kažem problematična za analizu. Ekipa Ivana Janjića će svakako biti podešena naspram nas. Spremili smo par postavki koje bi nam mogle biti dovoljne da anuliramo prednost koju imaju samim tim što igraju pred svojim navijačima“, kaže Stanisavljević, i prelazi na sastav svog tima.

„Roracija tima u odnosnu na standardni sastav Borca je neophodna. Neki od igrača će biti odmoreni zbog prvenstva, a mladi bačeni u vatru. Startnih jedanaest će po sadašnjoj zamisli činiti Sekulić, Filipović, Vasilić, Janjušević, Urošević, Šutić, Tasić, Kuveljić, Bogićević, Ilić, uz Maslarevića koji će biti među stativama. Saša Mišić će biti na klupi, i po potrebi uleteti kako bi bio spreman za prvenstvo“, kaže Vladimir Stanisavljević za Mozzart Sport.

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Slobode i Borca, igra se danas na terenu Gradskog stadiona u Užicu s početkom od 18 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar