Povodom obeležavanja početka Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke (mesec oktobar), Ženski centar „Milica“ iz Vrnjačke Banje, pod pokroviteljstvom Grada Čačka, organizuje u subotu, 29. septembra, od 11 do 13 časova, na Gradskom trgu, aktivnosti u okviru projekta „Daj pedalu raku“. Ova manifestacija će okupiti veći broj predstavnika zdravstvenih, obrazovnih, sportskih institucija i udruženja građana

Programom manifestacije planirano je da sportisti Biciklističkog kluba „Borac“ obeleže početak Manifestacije simboličnom vožnjom koja startuje u 11 časova u Konjevićima (kod kružnog toka saobraćaja), a završava se na Gradskom trgu.

Ovom manifestacijom, koja promoviše važnost preventivnih pregleda, zdrave stilove života, naročito sport u cilju ne samo prevencije već i rehabilitacije, i Čačak se pridružio gradovima širom Srbije, Ministarstvu zdravlja Republike Srbije, Ministarstvu omladine i sporta, Institutu za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ i Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije u obeležavanju Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here