Meteorolozi prognoziraju promenljivo vreme u narednim danima. U sredu posle podne stiže novo prolazno naoblačenje sa severozapada sa kratkotrajnom kišom.

Meteorolozi za danas najavljuju, ujutru i pre podne, u većem delu zemlje pretežno sunčano vreme, a samo na istoku i jugu Srbije umereno oblačno. Posle podne se u pojedinim krajevim očekuje naoblačenje i ponegde kratkotrajna kiša. Najniža temperatura biće od dva do 10, a najviša od 18 do 24 celzijusa.

U nedelju umereno oblačno, sa temperaturama od tri do 20 stepeni. Početkom sledeće nedelje nastavlja se pretežno sunčano i malo toplije vreme. Samo na istoku biće umereno oblačno, duvaće slab vetar, osim na jugu Banata, gde je povremeno moguć i jak jugoistočni vetar. Temperature će biti od četiri do 22 celzijusa. U utorak, prolazno naoblačenje sa severa i zapada, ponegde sa kratkotrajnom kišom. Temperature će biti od šest do 20 stepeni.

U sredu ujutru i pre podne suvo, posle podne stiže novo prolazno naoblačenje sa severozapada sa kratkotrajnom kišom. Od četvrtka pretežno sunčano i malo toplije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here