Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačani uspešni na Otvorenom međunarodnom šampionatu Srbije u moto krosu

post-title


U nedelju, 30. septembra, na stazi „Tovariševo“ u Bačkoj Palanci održana je V trka za Otvoreni međunarodni šampionat Srbije u moto krosu, gde su takmičari naša dva kluba ostvarili odlične rezultate i potvrdili primat najboljih ekipa u Srbiji.

U najmlađoj klasi MX65 vozač AMSK Čačak Luka Janković ubedljivo je osvojio I mesto, dok je treće mesto zauzeo vozač MK Tanasko Rajić Aleksa Milosavljević, a Filip Rajević iz AMSK Čačak osvojio V mesto i Petar Mitrović iz MK Tanasko Rajić VI mesto. 

U klasi MX85 vozači AMSK Čačak su bili ubedljivi, Lazar Janković je osvojio prvo mesto, a Dušan Rakić IV mesto, a David Stevančević iz MK Tanasko Rajić V mesto i iz iste ekipe Ramić Branislav VIII mesto.

Prošlogodišnji šampion i ljubimac čačanske publike, vozač ekipe Tanasko Rajić, Nenad Petrović pobedio je svoje konkurente osvojivši prvo mesto i na poslednjoj trci šampionata boriće se ponovo za šampionsku titulu

U klasi veterana, MX3, vozač AMSK Čačak Vlade Rajević osvojio je drugo mesto. U klasi MXB, povratnik u moto cross Miloš Đorđević iz AMSK Čačak osvojio je prvo mesto.

U ekipnoj konkurenciji ekipa 1, MK Tanasko Rajić je zauzelo I mesto a AMSK Čačak III mesto. U ekipnoj konkurenciji ekipa 2, vozači AMSK Čačak osvojili su III mesto.

Šampionat se nastavlja trkom u Bačkoj Topoli 14. oktobra.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar