Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Fitnes centar u hali Mladost

post-title


Jedan od sadržaja sportske hale Mladost je i fitnes centar. Ovaj lepo uređen prostor se nalazi na prvom spratu hale i ima svoj zaseban ulaz koji se nalazi prema osnovnoj školi Sveti Sava.

“Mi smo prošle godine posle sprovedenog postupka javne nabavke opremili ovaj prostor i konačno ga stavili u funkciju. Teretana je opremljena velikim brojem sprava i pruža mogućnost za vežbanje kako aktivnim sportistima, tako i rekreativcima. Što se samih sprava tiče one su grupisane u dve celine. Kardio sprave obuhvataju trake za trčanje, bicikle i nordijsko trčanje, dok drugi deo predstavljaju sprave za klasično vežbanje. Prostor je klimatizovan i lepo uređen, a u sklopu teretane su i svlačionice sa mokrim čvorovima. Mislim da posebno jesenje i zimsko vreme naši sugrađani mogu na lep i koristan način popuniti fizičkom aktivnošću u našoj teretani“ – rekao je direktor SC Mladost Miloš Stevanić.

Cena mesečne članarine je 1000 dinara, a radno vreme teretane u sportskoj hali Mladost je od 10 do 22 časa. Sve informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 064/641 2782.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar